Foto: rebulienka07
Od kedy som celiatička taku dobru knedlu som ešte nespravila,neviem kde som robila predtym chybu, ale teraz už všetko miesim ručne!Vysledok je super!
50 minút
príprava
príprava
30 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
1.Pripravime suroviny.
- 2
2.Vypracujeme jemné ,hladké cesto.Ja som robila ručne cca 5 min,aby zdvojnásobilo svoj objem.
- 3
3.Cesto necháme kysnuť asi 40-50 min.
- 4
4.Cesto uložime na parák,ktory sme potreli olejom.
- 5
5.Parime cca 25-30min
- 6
6.Dobru chuť!
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
oceňujem vysoko, že týmto receptom si mnohým pomohla (y)
5*****