Foto: dada1
15 minút
príprava
príprava
15 minút
na 220 °C
na 220 °C
Postup
-
1
Bielky vyšľahame s cukrom, pridáme žltky, premiešame. Varechou zľahka zamiešame kakao a sódu bikarbonu. Cesto vylejeme na plech a dáme piecť na vopred predhriatú trúbu 220°C.
- 2
Plnka: Mlieko prevaríme s cukrom, zahustíme zlatým klasom a necháme vychladnúť. Po vychladnuti zašľaháme maslo s rumom. Plnku rozdelíme na dve časti , kde do jedne časti pridáme nutellu a prešľaháme.
- 3
Dobre vychladnuté cesto rozdelíme na 4 rovnaké časti a striedame bielu a nutelovú plnku. Ďalej si dáme roztopit nad paru CERU - stužený tuk a pridáme doň varenú čokoládu.Na koláč vylejeme čokoladovu polevu a neskôr dáme zachladiť.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu