Foto: mitrik
TENTO RECEPT POCHADZA Z KNIHY OD IVY BUšINOVEJ,: BEZL.KUCHARKA 2 NIE KAZDY MA TUTO KNIHU TAK DUFAM ZE RECEPT POTESI ..JA SOM SI HO TROSKU Zobraziť celý popisTENTO RECEPT POCHADZA Z KNIHY OD IVY BUšINOVEJ,: BEZL.KUCHARKA 2 NIE KAZDY MA TUTO KNIHU TAK DUFAM ZE RECEPT POTESI ..JA SOM SI HO TROSKU UPRAVILA ... POUZIVAM INU MUKU ..
príprava
na 180 °C
Postup
-
1
Z BIELKOV SI USLAHAME TUHY SNEH. V MISKE SLAHAME ZLTKY S CUKROM ASI 5 MIN., POTOM ZA STALEHO SLAHANIA PRID.HOR.VODU A OLEJ. SLAHAME ESTE 5 MIN.POTOM PRIDAME MUKU (JA DAVAM MALU LYZ.GUAROVEJ GUMY), KTO CHCE AJ S ORIESKAMI, A PDP A OPATRNE VMIESAME TUHY SNEH.
- 2
TUKOM (KTO AKY MA RAD), A VYSYPEME KOKOSOM.POLOVICU CESTA VYLEJEME DO FORMY A DO DRUHEJ POLOVICE PRIDAME KAKAO, ROZMIESAME A VYLEJEME DO FORMY. JA ESTE DAVAM BUD HROZIENKA ALEBO ESTE RADSEJ BRUSNICE .PECIEME V ELEKTRICKEJ TRUBE NA 200 ST.ALEBO TEPLOVZDUSNA 180 CCA 30 MIN.HOTOVU BABOVKU POSYPEME BEZ.CUKROM (KUPUJEM Z LIDLA ).
- 3
PRIEREZ :-))
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
elisticke: skusim doplnit .. cukor praskovy