Becherovka

matkaaa14 - fotkamatkaaa14, 3. februára 2011

Domáca becherovka, jednoduchá príprava

Suroviny

1 liter
4 lyžičky
6 lyžíc
1 balenie
4  - celé
3 cm, cela




Postup

  1. 1

    Všetky suroviny zmiešame.

  2. 2

    24 hodín necháme lúhovať pri izbovej teplote, potom scedíme, a becherovka je hotová:)

Diskusia k receptu

vieranika
domáci likér a vermut poznám, ale toto ešte nie, vyskúšam...
kimlo
Fíha, Jan Becher má po tajomstve... :-)
andula1964
ukladám,no ešte tam chyba nejaka bilinka,priatel to robil bola vinikajúca no neštastne zahynul a recept si zobral zo sebou,no vyskúšam túto tvoju .)))
emilly55
oblubeny liker mojho manžela,tie bilinky su prave v tom caji,je to vyborne,chodily sme na zimne tury a tym sa nam hodilo vždy pišem s chybami sedi mi na kolenach 1,5 rocna vnucka a klavesnica ju pritahuje ako magnet:)))
svetluskkaa
moj brat má veľmi rád becherovku,vyskúšam a dávam do kk.Má chuť becherovky,netreba nejaké bylinky???
amelie
@andula 1964, marí sa mi, že niečo podobné tu dal @zemo , ale on pridáva aj palinu pravú. Možno ten recept niekde tu na Vareche nájdeš a bude taká, ako od tvojho priateľa:-)
olga42
Je to dorbý recept ja ho robím z pol litra vodky.Robím ho tiež z paliny pravej.
vladkaku
dá sa kúpiť v lekárni aj sáčkovaný, nielen sypaný, namiesto vodky sa môže dať domáca frndžalica (trochu ju cítiť), ale tam opatrne, má to väčšie grády, takže len ako liečik :))
aja1616
Vyskúšala som, bez paliny, podľa Tvojho receptu. Dobrý recept, ale skôr mi to pripomína Demänovku. Inak OK :)




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia