Foto: bejgi
Tento recept mám z českej kuchyne. robievam ho, keď príde návšteva z dvojitej dávky. Urobte si radosť a pripravte si ho, nieje náročný na Zobraziť celý popisTento recept mám z českej kuchyne. robievam ho, keď príde návšteva z dvojitej dávky. Urobte si radosť a pripravte si ho, nieje náročný na prípravu ani suroviny.
porcií
príprava
na 175 °C
Suroviny
Cesto: | |
120 g alebo aj iné |
|
60 g (tuk) |
|
400 g |
|
3 ks surové |
|
120 g |
|
1 ks |
|
100 ml , ,30% |
|
1/1 ks |
|
100 g |
|
Poleva: | |
350 g |
|
4 ks |
|
1 |
|
100 ml |
|
400 ml |
|
Postup
-
1
Pripravíme si ingrediencie.
-
2
Sušienky rozdrvíme a nasypeme rovnomerne na dno vymastenej tortovej formy.
-
3
Tvaroh, žĺtka, cukor, smotanu, pomarančovú kôru, tuk a BB puding vymiešame.
-
4
Nakoniec pridáme sneh vyšľahaný z bielok a zľahka premiešame.
-
5
Cesto nalejeme opatrne na sušienky a vložíme do predom vyhriatej trúby na 175 stupňov C 45 min.
-
6
Upečený koláč necháme vychladnúť.
-
7
Na vychladnutý koláč poukladáme kiwi a maliny.
-
8
a na koniec zalejeme želé a necháme stuhnúť.
-
9
koláčik je hotový a môžeme podávať ...
@hanee môžeš si dať ovocie aké máte radi a čo máš doma, jahody sú fajn :)