Baranie mäso na horčici

peter64 - fotkapeter64, 6. júla 2012

Suroviny

500-700 g
1 PL
2 dl
300 g
1 ks
10 g
10 g

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Mäso zbavíme prebytočného tuku,pokiaľ možeme vykostímé,umyjeme,osolíme,potrieme horčicou,zalejeme vínom a necháme odležať 24 hodin v chladničke.Na druhý deň ho opečieme na tuku,pridáme ndrobno pokrájanú cibuľu a za občasného podlievania (použijeme aj víno) upečieme do mäkka.Mäkké mäso vyberieme,šťavu vydusíme na tuk,zaprašíme múkou,opražíme,podlejeme a povaríme.Hotovú šťavu zjemníme maslom.Podávame s knedľou.

Diskusia k receptu

2 komentáre k receptu
Určite výborné jedlá. Baraninka to je asi Tvoje, či :-)) . Dakedy sa baranina a jahňacina-tú som kupovala často, dala kúpiť u mäsiara, dnes už ťažšie.

Pridaj komentár k receptu: