Banánový mug cake

blueberry - fotkablueberry, 6. marca 2015
Banánový mug cake
Foto: blueberry

Zdravý banánový koláč s čučoriedkami. Odporúčam milovníkom zdravého životného štýlu. Ak by ste mali záujem o viac zdravých receptov, rozmýšľam nad založením blogu, tak Zobraziť celý popisZdravý banánový koláč s čučoriedkami. Odporúčam milovníkom zdravého životného štýlu. Ak by ste mali záujem o viac zdravých receptov, rozmýšľam nad založením blogu, tak prosím poraďte, či je to dobrý nápad :)

1
porcia
10 minút
príprava
25 minút
na 180 °C

Suroviny

1 ks
3 PL
1 PL
1/2 PL
1 PL
1 ks
4 PL sušené
1 ČL
1 ČL




Postup

  1. 1

    Nahrejeme si rúru na 180 stupňov.

  2. 2

    Všetko spolu dobre vyšľaháme, okrem banána a čučoriedok. Ak máme mixér na smoothie možeme dať suroviny tam a všetko rozmixovať, ale dá sa to aj ručným mixérom.

  3. 3

    Cesto vylejeme do hrnčeka, keďže je to mug cake-hrnčekový koláč. Môžete ho dať aj do nejakej peknej formy ako som to spravila ja. Ak ho dáte do hrnčeka, tak ho môžete pokojne vyjedať vydličkou a poukladáme tam banány nakrájané na krúžky a čučoriedky, ktoré pustia šťavu. :)

  4. 4

    Dáme do rúry na cca 25 minút a sledujeme.

  5. 5

    Dúfam,že vám bude chutiť,ak ho teda vyskúšate. Ale pozor!!! Cesto je len na jednu dávku, čiže na stredne veľký koláč, ktorý zasýti. :)

Diskusia k receptu

evanaaa
Páči sa mi, že nie je veľký koláč a je aj zdravší....Ja tam nevidím semienka "sójové", len ľanové, sojové je mlieko....alebo to @blueberry už opravila?
jarunka
Preco meno receptu nie je hrncekovy kolac, co v skutocnosti je? Smoothie?
evanaaa
@jarunka , to je pečené cesto, smoothie je ovocný alebo zeleninový nápoj, teda, ak sa nemýlim. A prečo by mal byť hrnčekový, ja tu hrnky nevidím, potom skôr lyžicový.
evanaaa
@svedka , ďakujem, ja cudzie reči neovládam, takže mug je hrnček - to je tak, keď komentujú nevzdelaní :)
evanaaa
Hlavné som zabudla - je teda hrnčekový, ale žiadne meranie na hrnčeky tu nie je, len na lyžice, ako som už vyššie spomenula.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia