Foto: janci27
Tento chlebík je naozaj vynikajúci a voňavý, hodí sa či už na raňajky s maslom alebo len tak ku kávičke :-)
15 minút
príprava
príprava
60 minút
na 175 °C
na 175 °C
Postup
-
1
Zmäknuté maslo vymiešame s cukrom, pridáme celé vajcia a dobre vymiešame. Pridáme roztlačené banány, ak sú väčšie, stačia aj dva.
- 2
Múku zmiešame so sodou bikarbonou a soľou, a pridáme do cesta. Nakoniec vmiešame posekané orechy, prípadne čokoládu. Vznikne nám hustejšie cesto.
- 3
Cesto dáme do vymastenej a múkou vysypanej chlebíkovej formy. Ja používam silikónovú a tú mastiť netreba.
- 4
Pečieme pri teplote 175 C asi 1 hodinu.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Presne tak, najlepsie su prezrete banany. Naposledy som vsak pouzila tie pekne zlte, ine v obchode nemali :-) aj tak sa dali krasne rozmackat.