Foto: lenkamorvayova
Tieto lievančeky sú úžasne chutné, vhodné na raňajky či desiatu, pre malých aj veľkých. Sú jednoduché- veď na prípravu potrebujeme len 2 ingrediencie, časovo nenáročné Zobraziť celý popisTieto lievančeky sú úžasne chutné, vhodné na raňajky či desiatu, pre malých aj veľkých. Sú jednoduché- veď na prípravu potrebujeme len 2 ingrediencie, časovo nenáročné a zdravé! Tak poďme na ne :)
príprava
Postup
-
1
V miske roztlačíme banán, ku ktorému pridáme 2 vajcia a všetko dôkladne premiešame. A máme "cesto"! Na panvicu dávame "cesto" lyžičkou, formujeme malé krúžky (veľké sa pri otáčaní trhajú). Na panvici môžete mať olej, ale na teflónovej sa dajú robiť aj bez oleja. Z jednej dávky vyjde 10-12 menších lievančekov. Podávame podľa chuti s džemom alebo tvarohom, ja si zvyknem medzi ne dať banán, ako vidno na obrázku. Prajem dobrú chuť! :)
a s jedným vajcom som skúšala aj ja, ale tie sa mi lepili, tak som pridala ešte 1 vajce :)
a @mariamka teším sa, že chutili. Sú iné, ako klasické a ani u nás doma bratovi príliš nešmakujú, ale za to ja by som ich jedla od rána do večera :)