Foto: uzaska
Jednoduchý recept na skvelý vláčny koláč. Prvý pokus, ktorý však vyšiel prekvapivo dobre.
príprava
na 160 °C
Postup
-
1
Banány si rozpučíme s zmiešame s olejom a mliekom (môžeme použiť aj iné rastlinné).
- 2
V druhej mise zmiešame polohrubú múku s pdp, vanilkovým cukrom a škoricou. Marhule posekáme nadrobno.
- 3
Všetko zmiešame dokopy, podľa chuti dosladíme agáve.
- 4
Formu si vymastíme olejom a vysypeme hladkou múkou. Vylejeme 3/4 cesta, do zvyšku primiešame kakao a dolejeme ho do formy. Necháme chvíľu odstáť, aby sa cesto všade dostalo.
- 5
Pečieme približne 45 minút na 160°C. Po dopečení necháme polhodinu vychladiť a vyklopíme ju.
- 6
Hotovú bábovku polejeme roztopenou čokoládou s kokos. olejom a posypeme sušeným kokosom.
- 7
Lepšia fotka celej bábovky tu: http://instagram.com/p/YPTPIUnQ9i/# - nechcelo mi ju pridať v rámci hlavného obrázku.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu