Foto: sisqo26
Recept mám od srbov s ktorými som bol v zahraničí...
6-7
porcií
porcií
20 minút
príprava
príprava
20 minút
na 150 °C
na 150 °C
Postup
-
1
Hov. a brav. masko si zomelieme na mlynceku a pridame koreniny....poriadne premiesame a nechame v chladnicke postat hodinku aby masko dostalo do seba vsetky chute. Po hodinke vyberieme s chladnicky a zo zmesi formujeme valceky asi 10 cm a asi na palec hrube.
- 2
Čevabčiči opekame na miernom ohni aby sa nam prepiekli, podavame s hranolkami a džuvečryžou, s jemne nasekanou cibulkou a ajvarom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
ale original ide do mäsa len soľ a mleté čierne korenie,žiadna paprika a
vegeta