Foto: svedka
25
porcií
porcií
20 minút
príprava
príprava
5 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Bielu cokoladu nalameme do smotany,pridame cukor a zrniecka z vanilkoveho struku a nechame zovriet.Miesame az dokial sa vsetka cokolada nerozpusti.Odstavime a prilejeme Baileys a prisypeme kokos-zamiesame.Nechame vychladnut a nasledne nechame tak cca hodinku v mraznicke.
-
2
Ked je zmes stuhnuta a stale mierne lepkava,kavovou lyzickou si ju naberame a v rukach tvarujeme gulocky,ktore nakoniec obalime v kokose .Nechame aspon do druheho dna v chladnicke,kokos zmakne a su lahodnejsie :) Dobru chut
- 3
Taketo gulocky robievame doma uz roky,ale vzdy bez Baileys,ale s troskou konaku a lieskovcom,ci mandlou dnu,takisto aj obalene v pomletych orechoch,mandlovych lupienkoch... .Tak som to trosku prisposobila mojej chuti a dufam,bude chutit aj Vam :)
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 3
Diskusia k receptu