Azu na tatársky spôsob

redakcia - fotkaredakcia, 17. júla 2009

Suroviny

400 g
40 g
2 ks
2 PL
2 ks
30 g




Postup

  1. 1

    Hovädzie mäso umyjeme, nakrájame na rezne, ktoré naklepeme a nakrájame na hrubšie rezance. Osolíme, okoreníme a za stáleho miešania opražíme v rozpálenom tuku.

  2. 2

    Zaprášime mletou červenou paprikou, podlejeme mäsovým vývarom a za občasného podlievania udusíme do polomäkka.

  3. 3

    Potom pridáme na kocky nakrájané uhorky a nasekané feferónky, zahustíme múkou, povaríme, primiešame kečup a prikryté udusíme.

  4. 4

    Podávame s varenými zemiakmi alebo s čiernym chlebom.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia