Foto: taxitaxi
Recept je z Tv Paprika. Dá sa konzumovať na hriankach aj ako príloha k mäsu.
10 minút
príprava
príprava
30 - 40 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Paradajky, nasekaný cesnak a nakrájané čili papričky rozmixujeme v kuchynskom robote.Pridáme cukor, balzamikový ocot, zázvor,soľ, korenie a znovu rozmixujeme.
- 2
Zmes prelejeme na väčšiu panvicu a na malom plameni varíme 30 - 40 minút. Občas premiešame. Hotové to máme ak sa už odparila všetka tekutina a má to konzistenciu džemu. Takúto to má konzistenciu.
- 3
Po preložení do vysterilizovaných pohárov možno skladovať dlhšiu dobu.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
dakujem
varecha.pravda.sk/magazin/navod-moja-kucharska-kniha-cez-...
Inac 5* cheers