Avokádová pomazánka

hates - fotkahates, 11. novembra 2012
Avokádová pomazánka
Foto: hates

zdravá a chutná na hrianky

15 minút
príprava

Suroviny

2 zrelé
1 na drobno nakrajana
4 strúčiky
podla chuti
2  lyžice pochúťková
1
1 lyžica




Postup

  1. 1

    Zrelé avokádo ošúpeme a roztlačíme vidličkou pokvapkáme citronom pridáme sol,roztlačený cesnak a pochúťkovú smotanu všetko to rozmixujeme ponorným mixérom nakoniec pridáme nadrobno nasekanu jarnu cibulku a na jemno nakrájanú paradajku.Podávame na hriankach

Diskusia k receptu

dajanca
práve včera som si kúpila avokádo, tak recept prišiel vhod... teraz už len dúfam, že som kúpila dostatočne zrelé a že nám bude chutiť.... :-)
používateľ nemá avatar
plk
plk
Tieto guakamolove (guacamole, ci ako sa to spravne pise) natierky... no mnam. Dobry tip. Uz som dlho nerobil.
hates
ak je tvrde nechaj ho pri izbovej teplote 2-3dni krasne zmäkne a bude sa ti dobre šúpať potom len posťahuješ šupku
tiginko
podľa mňa je pohodlnejšie avokádo rozkrojiť na polovicu a po vybratí kôstky sa lyžičkou dužina ľahko vyberie
jeka
No mi robíme tiež,ale mii pridávame uvarené vajíčka a trochu masla,je to dobrota.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia