Foto: pupava
Avokádovú nátierku sme predtým skúšali len so smotanou či syrokrémom, no po tomto pokuse sme zistili, že bez nich nám chutí omnoho viac. Alternatív Zobraziť celý popisAvokádovú nátierku sme predtým skúšali len so smotanou či syrokrémom, no po tomto pokuse sme zistili, že bez nich nám chutí omnoho viac. Alternatív na avokádovú nátierku je miliónosem a skvelo sa hodí napríklad k hriankam. Tak skúste, či práve toto nie je tá, ktorá si u vás v jedálničku vybuduje stabilné nátierkové miesto (:
Postup
-
1
Zistíme, či je avokádo zrelé a adekvátne mäkké. Rozkrojíme ho na polovicu, vyberieme kôstku a samotné avokádo vyberieme zo šupky. Ide to takmer samo. Avokádo dáme do misky a vidličkou ho roztlačíme.
- 2
Pridáme cesnak. Ak práve nemáte "živý" cesnak, pokojne skúste i sušený, vtedy však musíte dávkovať cesnak od oka :)
- 3
Podľa chuti pridáme korenie a soľ. Všetko spolu zamiešame, urobíme hrianky alebo natierame avokádovú nátierku priamo na chlieb. Dobrú chuť (:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu