Foto: malinka711
8
porcií
porcií
30 minút
príprava
príprava
50 minút
na 175 °C
na 175 °C
Suroviny
250 g |
|
|
|
6 ks |
|
70 g |
|
100 g |
|
6 ml |
|
1 KL |
|
1 konzerva nasekaného |
|
1 konzerva plátkového |
|
40 g (brusnice) |
|
na vymastenie formy |
|
Postup
-
1
Cestoviny uvaríme vo vriacej osolenej vode do polomäkka. Scedíme ich a necháme odkvapkať.
-
2
Vajcia rozšľaháme a zmiešame s rozpusteným maslom. Pridáme cukor a nasekaný ananás spolu so šťavou, vanilkový extrakt a škoricu. Vaječnú zmes zmiešame s cestovinami.
-
3
Misu na zapekanie vymastíme a naplníme cestovinami.
-
4
Kolieska ananásu pokladieme navrch, do stredu každého kolieska vložíme kandizovanú čerešňu (brusnicu).
-
5
Pečieme v rúre vyhriatej na 175°C asi 50 minút.
Diskusia k receptu