Ananásový nákyp fotorecept

malinka711 - fotkamalinka711, 19. júla 2011
8
porcií
30 minút
príprava
50 minút
na 175 °C

Suroviny

250 g
6 ks
70 g
100 g
6 ml
1 KL
1 konzerva nasekaného
1 konzerva plátkového
40 g (brusnice)
 na vymastenie formy




Postup

  1. 1

    Cestoviny uvaríme vo vriacej osolenej vode do polomäkka. Scedíme ich a necháme odkvapkať.

    Ananásový nákyp (fotorecept) - obrázok 1
  2. 2

    Vajcia rozšľaháme a zmiešame s rozpusteným maslom. Pridáme cukor a nasekaný ananás spolu so šťavou, vanilkový extrakt a škoricu. Vaječnú zmes zmiešame s cestovinami.

    Ananásový nákyp (fotorecept) - obrázok 2
  3. 3

    Misu na zapekanie vymastíme a naplníme cestovinami.

    Ananásový nákyp (fotorecept) - obrázok 3
  4. 4

    Kolieska ananásu pokladieme navrch, do stredu každého kolieska vložíme kandizovanú čerešňu (brusnicu).

    Ananásový nákyp (fotorecept) - obrázok 4
  5. 5

    Pečieme v rúre vyhriatej na 175°C asi 50 minút.

    Ananásový nákyp (fotorecept) - obrázok 5

Diskusia k receptu

3sandra3
mňam,, to môže byť chutné,,,ešte som nerobila cestovinový nákyp s ananasom




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia