Amur na cibuľke sa strúhaným chrenom

redakcia - fotkaredakcia, 2. júla 2009
30 minút
tepelná úprava

Suroviny

800 g
100 g
50 g

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Upravovaného amura nakrájame na menšie porcie a osolíme. Porcie zabalíme do plátku slaniny a obviažeme niťou.

  2. 2

    Cibuľu najemno nakrájame, osmažíme v pekáčika na tuku a na cibuľový základ rozložíme porcie ryby. Posypeme ich štipkou papriky a majoránu, pokvapkáme citrónovou šťavou a sójovou omáčkou a poukladáme na ne plátky masla.

  3. 3

    Pečieme v predhriatej rúre asi 30 minút. Pri pečení rybu podlievame horúcou vodou a vypečenou šťavou. Upečené porcie amura rozdelíme na taniere, polejeme šťavou, prizdobíme kečupom a posypeme strúhaným chrenom.

Recept je zaradený do kategórií:
Ryby, Ryby sladkovodné, Hlavné jedlá, Obed, Večera, 50 jedál z rýb

Diskusia k receptu


Zatiaľ 0 komentáre