30 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Upravovaného amura nakrájame na menšie porcie a osolíme. Porcie zabalíme do plátku slaniny a obviažeme niťou.
- 2
Cibuľu najemno nakrájame, osmažíme v pekáčika na tuku a na cibuľový základ rozložíme porcie ryby. Posypeme ich štipkou papriky a majoránu, pokvapkáme citrónovou šťavou a sójovou omáčkou a poukladáme na ne plátky masla.
- 3
Pečieme v predhriatej rúre asi 30 minút. Pri pečení rybu podlievame horúcou vodou a vypečenou šťavou. Upečené porcie amura rozdelíme na taniere, polejeme šťavou, prizdobíme kečupom a posypeme strúhaným chrenom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu