Recept pochádza z Washingtonu, kde som bola pred 2o-timi rokmi u sestry a tam rohlíčky piekli a podávali skoro na každej ulici, tak ako Zobraziť celý popisRecept pochádza z Washingtonu, kde som bola pred 2o-timi rokmi u sestry a tam rohlíčky piekli a podávali skoro na každej ulici, tak ako u nás kedysi hotdog. Predávali ich aj v OD, alebo v reštauráciách. Odvtedy tieto rohlíčky pečiem svojim deťom.
porcií
príprava
na 150 °C
Postup
-
1
Lístkové cesty si rozvaľkáme asi na hrúbku 3milimetrov, rozdelíme na štvorčeky na ktoré ukladáme podľa chuti buď šunku, salámu, oravskú slaninku, alebo prosciutto. Na tieto ingrediencie naukladáme na plátky nakrájaný buď eidam, ementál, alebo nivu.
- 2
Lístkové štvorčeky stočíme do tvaru rohlíčka, potrieme rozšlahaným vajíčkom, osolíme, okoreníme mletou rascou, alebo mletou patrikou, alebo cesnakom. Vegetariáni si môžu dať namiesto mäska najemno pokrájanú jarnú cibuľku.
- 3
Rohlíčky položíme na plech a do rozohriatej rúry na 150 stupňov C dáme piecť asi na 2o minút. Po upečení môžeme ihneď podávať.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu