Foto: mamina2
30 minút
príprava
príprava
30 minút
na 200 °C
na 200 °C
Postup
-
1
Muku cukor margarin a zltky si dame na dosku a spracujeme jemne cesto. rozdelime ho na dve polovice a dame na pol hodinky do chladu. medzi tym si ošupeme jablcka asi tak zo 15-nasť.nastruhame na hrubo a mozeme zamiešat s hrozienkami.ak su jablcka moc stavnate vytlacime šťavu aby nebol kolač moc mokry.
- 2
cesro si potom rozvalkame na velkost prechu, prelozime do vymasteneho mukou vysypaneho plechu a naň dame jablcka,ktore posypeme skoricovym aj vanilinovym cukrom. nakoniec zakryjeme druhou polovicou cesta. popichame vidličkoua pecieme do zlatista... dobru chut
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu