Moja balkónová pýcha - muškátyAj na balkóne sa dá vytvoriť skvelá atmosféra. Samozrejme že dom je dom, ale nie každý ho má. Mne chutí dobrá kávička aj tu.
Bylinky na balkóneOkrem muškátov mám radosť aj z byliniek, lebo keď varím a servírujem jedlá, tak sú veľmi osožné, čerstvé dodajú inú chuť. Aj na Vareche lepšie vyzerajú ozdobené.
Živá formička na volské okáViem, pekný tvar vajíčka vieme upiecť aj v dolkárni, ale ak využite môj spôsob, jedlo vám to zároveň aj krásne ochutí.
Doba a teplota sterilizácie - ZeleninaSterilizovaná zelenina je druhým výrobkom po kompótoch, ktorú si doma radi pripravujeme. Niektoré druhy zeleniny sú veľmi obľúbenou pochúťkou na domáce konzervovanie. Preto vám ponúkam ďalšie rady ako tieto výrobky správne sterilizovať, aby sme sa vyhli možným chybám a mali z našej práce radosť a najmä pri konzumácii pôžitok.
Doba a teplota sterilizácie - KompótySezóna je v plnom prúde,tak sa chcem s vami podeliť s radou ako dlho sterilizovať kompóty včetne sterilizačnej teploty. Vychádzam z overených technologických postupov z výroby ako aj z vlastnej praxe.