Moje diskusie

Pridaj diskusiu


Odlupujúca sa strúhanka (obal) na rezňoch

Varenie

U nás sa robia často rezne ... aj 4-krát za týždeň. Nie však z bravčoviny, ale z kuracích pŕs. Vždy iná príloha, častejšie...

Pomalý hrniec - čo to je?

Kuchyňa a vybavenie

Prosím Vás, gazdinky a gazdovia, už som počul i čítal o pomalom hrnci samé chýry. Mohli by ste mi prosím povedať, aké sú...

Poznať na chuti jedla, ak pridáme ingredienciu Láska

Varenie

Vždy som premýšľal, či naozaj poznať na jedle, ak ho varíme, či nevaríme s láskou. Ľudia veria, že to vraj poznať...

Má sa soliť namarinované mäso?

Varenie

Prosím, milé gazdinky, má sa pri naložení mäsa do pácu, táto zmes soliť alebo nie?

Nahradia kvasnice z obchodu kvások?

Varenie

Často tu spomínate v receptoch kvások. To je ten odkladací, čo kedysi používali naši predkovia? Dá sa plnohodnotne nahradiť kupovanými kvasnicami? Ďakujem vám pekne za...