Odlupujúca sa strúhanka (obal) na rezňoch
U nás sa robia často rezne ... aj 4-krát za týždeň. Nie však z bravčoviny, ale z kuracích pŕs. Vždy iná príloha, častejšie...
Pomalý hrniec - čo to je?
Prosím Vás, gazdinky a gazdovia, už som počul i čítal o pomalom hrnci samé chýry. Mohli by ste mi prosím povedať, aké sú...
Poznať na chuti jedla, ak pridáme ingredienciu Láska
Vždy som premýšľal, či naozaj poznať na jedle, ak ho varíme, či nevaríme s láskou. Ľudia veria, že to vraj poznať...
Má sa soliť namarinované mäso?
Prosím, milé gazdinky, má sa pri naložení mäsa do pácu, táto zmes soliť alebo nie?
Nahradia kvasnice z obchodu kvások?
Často tu spomínate v receptoch kvások. To je ten odkladací, čo kedysi používali naši predkovia? Dá sa plnohodnotne nahradiť kupovanými kvasnicami? Ďakujem vám pekne za...