Vyšľahanie šľahačky
Z internetu poznáte ten trik na vyšľahanie šľahačky v zaváraninovom pohári. Robim niečo blbo, že to za 15 minút nedokáže vyšľahať pri intenzívnom hrkaní? Dal...
Používanie sekáčika
Ahoj, tí čo už používate sekáčik (elektrický), čo vám nakrája a zároveň nerozmixuje? Prípadne aký dlhý čas nechávate na jednotlivé suroviny? Niekedy krájanie zaberie dosť...
Paradajky - prečo používať olúpané?
Ahoj, tak ešte jedna otázka na diskusiu. Z akého dôvodu sa všade vyžaduje aby boli paradajky olúpané? Nejak tá šupka degraduje chuť alebo kvôli postrekom?...
Fazuľa v konzerve
Ahojte, zaujímalo by ma či používate ten nálev z konzervy alebo ho vylievate. Ešte len začínam variť, tak ma neukameňujte za takú banalitu :)...