Malinovo-ríbezľové tiramisu
Foto: bakingtherapy
Osviežujúci dezert plný ovocia, ideálny na leto.
30 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Najskor si pripravíme ovocnú polevu. K malinam a ríbezliam pridáme vanilkový a trstinový cukor a dame variť. Keď ovocie začne púšťať šťavu pridáme Zlatý klas rozpustený vo vode. Miešame a potom necháme chladiť.
- 2
Pripravíme si krem. Mascarpone zmiešame s práškovým cukrom. Pridáme vyšľahanú smotanu a premiešame.
- 3
Začneme vrstviť. Do nádoby poukladáme podlhovasté piškóty. Na ne vylejeme polku ovocnej polevy a polku krému. Opäť dáme piškóty, ovocie a krém. Na vrch môžeme postrúhať čokoládu, piškóty a dozdobiť ovocim.
- 4
Necháme stuhnúť v chladničke a podávame.
Tiež tiramisu:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu