Výhercovia 9. kola:
Veľká súťaž s Maresi o 555 cien pokračuje. Pošlite jednu fotku a ste v hre

Redakcia Varecha.sk, dnes 06:00     3 minúty čítania

V poradí už deviate kolo našej fotosúťaže s Maresi mliekom máme zdarne za sebou. Kto sa môže tešiť na skvelé darčeky? Súťaž stále pokračuje, zapojte sa aj vy do veľkej hry, v ktorej každý mesiac žrebujeme až 26 súťažiacich!



Varecha spolu s Maresi mliekom odštartovala v januári veľkú fotosúťaž. Varte a pečte s mliečkom Maresi, nezabudnite si svoju kulinársku tvorbu odfotiť a pridať fotografie do súťaže.

Po každom mesačnom kole (nové kolo začína vždy 15. deň v mesiaci) žrebujeme 26 výhercov, ktorí získajú pekné ceny, a raz za 4 mesiace zo všetkých zúčastnených v danom časovom období vyžrebujeme aj jedného výhercu, ktorý získa pobyt v hoteli Elizabeth v Trenčíne.

Ako sa zapojiť do súťaže?

1. Odfoťte, ako používate výrobky Maresi v kuchyni alebo, ako ich vonku či doma popíjate. Mlieko Maresi je vhodné do kávy, ale aj do pečenia, na varenie či s cereáliami na raňajky.

2. Otvorte stránku www.varecha.sk/maresi (kliknite na link). Nájdete na nej všetky ďalšie podrobnosti o súťaži a výhrach.

3. Na uvedenej stránke nájdete súťažný formulár, vyplňte svoje údaje a pridajte fotografiu.

Výhercovia 9. kola (15.9.- 14.10.2024)

Ročná spotreba Maresi mlieka + kávovar Tchibo: Kristína A., Tovarníky

Predplatné mesačníka Varecha na rok: Katarína H., Hviezdoslavov

Balíček reklamných predmetov Varecha: Lenka M., Hôrka nad Váhom

Kuchárska kniha: Veronika K., Martin; Magdaléna Š., Dolné Zelenice; Štefan G., Miloslavov

2 ks originálny Maresi kalíšok na mlieko + Mesačník Varecha (rôzne vydanie): Mária G., Prešov; Gabriela C., Borský Mikuláš; Jana K., Bratislava; Mária S., Hlohovec; Silvia H., Bratislava; Daniela K., Malá Ida; Albina M., Bratislava; Ludmila H., Kurima; Lenka Š., Martin; Juliana H., Kurima; Lucia Ch., Lednica; Vladimír C., Poltár; Majka B., Martin-Priekopa; Marián Š., Trenčín; Mária B., Opatovská Nová Ves; Lucia H., Vrbové; Jozef H., Šamorín; Jana F. J., Dunajská Lužná; Terézia N., Streda nad Bodrogom; Tomáš M., Trenčín

Neváhajte a zapojte sa do našej súťaže aj vy!


Diskusia k článku





 



TOPlist