Súťaž:
Vianočné prekvapenie

Andrea Červenková, 25. decembra 2012     3 minúty čítania

Milí Varecháči, po minulé roky ste boli v tomto čase zvyknutí na Vianočnú súťaž. Tento rok sme však pre vás pripravili menšie Vianočné prekvapenie. V redakcii sme sa zhodli na tom, že vyberieme tých troch z vás, ktorí za posledný mesiac spestrili stránky Varecha.sk takým receptom, ktorý najviac oslovil.


Foto: Renka73


K včerajšiemu Štedrému večeru bol za posledný mesiac najzobrazovanejší recept na Šuhajdy od našej veľmi aktívnej Varecháčky a najmä cukrárky Renka73, ktorý ste si nechali zobraziť celkom 18314 krát, čo je úžasných 1077 zobrazení za každý deň od jeho zverejnenia 8.12.2012. Renke gratulujeme a posielame kuchársku knihu Tri stačia z vydavateľstva Reader´s Digest Výber a stojan na víno.

Druhým najzobrazovanejším receptom bol recept na Kokosové ježe tiež od Renka73, ale ten bol pôvodne uverejnený na Varecha.sk ešte v júli 2012.


Foto: Kajusiqq


Takže druhé miesto s celkovým počtom zhliadnutí 12690 patrí celkom oprávnene receptu na Linecké koláčiky a Kajusiqq. Tá je podľa svojho profilu len 17-ročné dievča z Trebišova a za mesiac december nás k dnešnému dňu obohatila o rekordných 55 receptov. Krásne sú najmä jej recepty na celkom „všedné“ jedlá a tradičné recepty z východného Slovenska a samozrejme všetky jej príspevky do sekcie Zážitky a Diskusie. Gratulujeme a posielame šalátové misy, vidlice na šalát a nôž Tescoma.

Ďalším najzobrazovanejším receptom za posledný mesiac bol recept na Varecha.sk v tomto období veľmi populárne Úliky – neuveriteľne opäť od @Renka73, ale ten bol žiaľ tiež pôvodne uverejnený na Varecha.sk ešte v júli 2012.


Foto: Babkamt


Na treťom mieste sa teda umiestnila Babkamt so svojim receptom na Linecké cesto, ktorý ste si nechali zobraziť celkom 11641 krát. Varecháčke Babkamt zaň posielame kanvicu na čaj a bambusovú podložku od spoločnosti Tescoma.

Na záver by sme vám všetkým chceli zaželať pokojné a ničím nerušné vianočné sviatky a krásne chvíle strávené na Varecha.sk v celom novom roku 2013.

Tím redakcie Varecha.sk


Diskusia k článku

mijaita
Dobry napad redakce, nikdo nic netusil ! To se mi libi a jiste prekvapenym vyhercum gratuluji !
garanco
Pekné milé prekvapenie!
Gratulujem výhercom!!!
dorisa
blahoželáááááááááám, krásne typicky vianočné pečivko
medulienka122
Gratulujem, všetky výherkyne si to zaslúžia, a ešte by som chcela podotknúť, že v piatočnej tlačenej Vareche vyhrala ďalšiu cenu Kajušiqq za Vianočnú štólu a medzi naj recepty mali uverejnené @danda3 , @Cica2- alias @Ywet a @remcula , blahoželám všetkým!
cistinka
Tiež gratulujem a prajem pokojné Vianoce. Tie šuhajdy od @renka73 som robila tiež a právom jej patrí prvenstvo, sú vynikajúce!
dajanca
Krásne vianočné darčeky... varecháčky sa istotne potešia... blahoželám :-)
elekra
Pripájam sa ku gratulantom a výherkyniam srdečne blahoželám
aroooo
výherkyniam blahoželám, páči sa mi aj spôsob vyhodnotenia-najviac klikané recepty-zrejme zaujali a mnohí sme sa k nim vracali
evusik
tak to sú krásne vianočné darčeky :-) gratulujem výhercom a prajem všetkým veľa, veľa krásnych receptov :-)
kajusiqq
Jéj ďalšie vianočne darčeky:D.......Ďakujem krásne:)
ywett
výhercom srdečne gratulujem a všetkým prajem krásne a príjemné sviatky! :-)

@medulienka122 ďakujeme :-)
alaba
Gartulujem vyhercom a ostatnym prajem prijemne medzi-sviatky !! :-)
marianne
Vsetkym trom Vam gratulujem.Uzite si krasne darceky a vsetko dobre v Novom roku 2013,nech sa Vam dari aj nadalej tesit nas dalsimi krasnymi receptami:-)
margaretka28
Zo srdca blahoželám a želám všetko dobré, teším sa na dalšie výborné recepty.:-)
helca103
gratulujem k výhram, nech vám prinesú veľa radosti a v Novom roku nás potešíte ďalšími skvelými receptami :-)
havino
krásne prekvapenie, dobre ste to vymysleli, zaslúžené výhry, blahoželám výherkyniam a aj spomínaným varecháčkam , ktoré mali naj recepty uverejnené v tlačenej piatkovej vareche
marcy
chválim redakciu a gratulujem oceneným :-)))
turistka
Gratulujem výherkyniam, bol to výborný nápad - hodnotenie, takže milá redakcia všetko najlepšie do nového roku 2013
danda3
Gratulujem výherkyniam, aj redakcii, že to tak dobre vymyslela a ďakujem aj varecháčkam, som veľmi rada, že si vybrali môj recept, teším sa z toho, vďaka!♥
bembo
Výherkyniam gratulujem,a redakcii a varecháčom do Nového Roku 2013 prajem všetko najlepšie,a veľa dobrých receptov.
babkamt
Gratulujem výherkyniam a ďakujem vám všetkým , ktorí ste klikli na môj recept. Výhra ma prekvapila a samozrejme aj potešila. PF 2013
renka73
Tak toto je poriadne prekvapko.Vobec som to netusila.Na stedry vecer mi vzali dcerku do nemocnice na operaciu a na nete som az teraz.Necakala som taky darcek.Moc vam dakujem :))
renka73
Prajem Vam vsetko len to najlepsie v tomto roku :)
ninka
V novom roku prajem veľa zdravia a úspechov pri pečení, varení a gratulujem výhercom
babkamt
Dnes mi došiel balík s výhrou. Chcem sa vám všetkým poďakovať za priazeň , ktorú ste mi preukázali.




 



TOPlist