Šuhajdy

Šuhajdy
Foto: renka73
renka73Renka73, recept pridal: 8. decembra 2012 11:29Ďalšie jeho recepty

Suroviny

45 ks
porcií

Postup prípravy receptu

1

Plnku povaríme na kašu. Čokoládu si pripravíme vymiešaním nad parou.
Šuhajdy - obrázok 1

2

Pripravíme si papierové košíčky a plníme asi lyžička čokolády,lyžička plnky a zas čokoláda.Záleží od toho aké sú veľké košíčky.Zdobíme podľa fantázie :)
Šuhajdy - obrázok 2



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči... Hlasovali 2 ľudia (5,0 hviezdičiek)




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • hubata, 8. decembra 2012 o 13:53
    Tak ako moje vlastné, len nemiešam kokos s orechami, sú to rôzne výrazné chute. Namiesto kokosu prsknem troška čiernej kávy.


  • izabella929, 8. decembra 2012 o 14:33
    krásne.-)


  • dajanca, 8. decembra 2012 o 15:24
    šuhajdy nesklamú... sú vydarené... :-)


  • renka73, 8. decembra 2012 o 16:15
    @hubata ,To je dobrý nápad niekedy vyskúšam :)


  • helca103, 8. decembra 2012 o 16:50
    šuhajdy na Vianoce nesmú chýbať, musím pochváliť aj ten svietnik v pozadí :-)


  • cistinka, 8. decembra 2012 o 17:13
    paráda...mám čo robiť :-)


  • honestka, 8. decembra 2012 o 18:07
    chcela by som vyslvetlit rozdiel: CERA- stuzeny je pokrmovy tuk, alebo zeleninoveho povodu? dakujem.
    tiez robievam plnene suhajdy. tvoje stoja pre mna za skusku.


  • soncya, 10. decembra 2012 o 10:28
    @Renka73 , robím podobné, len do plnky nedávam kokos, ale postrúhanú pomarančovú kôru. Dostanú taký ovocný šmrnc. Krásne ich máš, a hlavne závidím, že UŽ ich máš. :-)
    @honestka , CERA = stužený pokrmový tuk.


  • soncya, 10. decembra 2012 o 10:29
    a ešte som zabudla, pridávam do masy na čokoládu aj sušené mlieko.


  • renka73, 11. decembra 2012 o 14:09
    @soncya ,Ďakujem určite vyskúšam aj tak ako ty robíš :)


  • violetacamorova, 3. januára 2013 o 15:14
    Vyskusala som plnku z tvojho suhajdoveho receptu a mala som malo rumu tak som dala Bayleys, aj tak bola vyborna. Cokoladu som chcela skusit ako na suhajdy z ladovych gastanov, ale tie v Skotsku nemam tak som dala 3 vyborne marcipanove cokolady, jednu nugatovu cokoladu a ceru a su skvele, plnka je vyborna.


  • smejkad, 16. decembra 2013 o 21:48
    ta plnka mi ostala strasne horka, co s tym mozem urobit? nerada by som vyhodila duplovanu davku...


  • radost, 16. decembra 2013 o 21:53
    a prečo horká..??ved tam nič také nie je..žeby zlé-staré-orechy..??
    v čom to môže byť..??


  • smejkad, 16. decembra 2013 o 22:10
    ????
    boli v zaruke, cerstvo kupene... :-(
    nekostovala som, neviem :-(
    da sa to este nejako zachranit, @radost ?


  • radost, 16. decembra 2013 o 22:27
    nuž -viem-že ti nie je do smiechu...ale z tých surovín-ked je v poriadku-nemá žiadna dôvod na horkosť..jedine-pokazené hrozienka-plesnivé...ale orechy-staré-môžu byť horké..potuchnuté..je mi ľúto-ale ak usudzuješ-že je to ozaj proti chuti-tou horkosťou-plnku musíš urobiť novú..tú horkosť-asi-nemáš možnosť niečím negovať..tak to býva aj s makom-tiež sme mali nedávno taký horký-že bol nejedlý..akurát dnes dávali v telke-aké podfuky s makom robia..
    neviem ti lepšie poradiť..
    ponaučenie:ochutnať -skontrolovať-každú surovinu-pred použitím..
    a nesmúť-nie je to také nešťastie-ako sa javí..
    ráno je múdrejšie večera..pokojne sa vyspi..nevyhadzuj-ochutnaj znova ráno..až potom sa rozhodni..



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Medovníková chalúpka v rozprávkovom lese
- Inzercia -
Medovníková chalúpka sa skrýva v lese. A viete, že aj vy v kuchyni môžete takéto rozprávkové lesy chrániť? Celkom jednoducho – správnymi surovinami, ktoré pri varení používame.

Rúra na pečenie: Nie je už len obyčajná pec
Vianoce – obdobie, kedy naše rúry na pečenie nemajú čas na oddych, sa pomaly blížia. Ak uvažujete o kúpe novej rúry, pomôžeme vám článkom, v ktorom si prečítate, aké parametre si máte pri ich výbere všímať, aby vám to dobre pieklo.

Prvá adminka Varechy Sandra: Varecha bola pre mňa obrovská škola
Prvá adminka Varechy Sandra Bombošová spomína na začiatky Varechy, obľúbené recepty a prezradila nám tiež, čo jej práca vo Varecha.sk dala.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 43/2014: Slovensko na tanieri (3) Slovensko na tanieri (3)
Časopis Varecha v piatok 24. októbra v denníku Pravda.


TOPlist