Šuhajdy

Šuhajdy
Foto: renka73
renka73Renka73, recept pridal: 8. decembra 2012 11:29Ďalšie jeho recepty

Suroviny

45 ks
porcií

Postup prípravy receptu

1

Plnku povaríme na kašu. Čokoládu si pripravíme vymiešaním nad parou.
Šuhajdy - obrázok 1

2

Pripravíme si papierové košíčky a plníme asi lyžička čokolády,lyžička plnky a zas čokoláda.Záleží od toho aké sú veľké košíčky.Zdobíme podľa fantázie :)
Šuhajdy - obrázok 2



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči... Hlasovali 2 ľudia (5,0 hviezdičiek)




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • hubata, 8. decembra 2012 o 13:53
    Tak ako moje vlastné, len nemiešam kokos s orechami, sú to rôzne výrazné chute. Namiesto kokosu prsknem troška čiernej kávy.


  • izabella929, 8. decembra 2012 o 14:33
    krásne.-)


  • dajanca, 8. decembra 2012 o 15:24
    šuhajdy nesklamú... sú vydarené... :-)


  • renka73, 8. decembra 2012 o 16:15
    @hubata ,To je dobrý nápad niekedy vyskúšam :)


  • helca103, 8. decembra 2012 o 16:50
    šuhajdy na Vianoce nesmú chýbať, musím pochváliť aj ten svietnik v pozadí :-)


  • cistinka, 8. decembra 2012 o 17:13
    paráda...mám čo robiť :-)


  • honestka, 8. decembra 2012 o 18:07
    chcela by som vyslvetlit rozdiel: CERA- stuzeny je pokrmovy tuk, alebo zeleninoveho povodu? dakujem.
    tiez robievam plnene suhajdy. tvoje stoja pre mna za skusku.


  • soncya, 10. decembra 2012 o 10:28
    @Renka73 , robím podobné, len do plnky nedávam kokos, ale postrúhanú pomarančovú kôru. Dostanú taký ovocný šmrnc. Krásne ich máš, a hlavne závidím, že UŽ ich máš. :-)
    @honestka , CERA = stužený pokrmový tuk.


  • soncya, 10. decembra 2012 o 10:29
    a ešte som zabudla, pridávam do masy na čokoládu aj sušené mlieko.


  • renka73, 11. decembra 2012 o 14:09
    @soncya ,Ďakujem určite vyskúšam aj tak ako ty robíš :)


  • violetacamorova, 3. januára 2013 o 15:14
    Vyskusala som plnku z tvojho suhajdoveho receptu a mala som malo rumu tak som dala Bayleys, aj tak bola vyborna. Cokoladu som chcela skusit ako na suhajdy z ladovych gastanov, ale tie v Skotsku nemam tak som dala 3 vyborne marcipanove cokolady, jednu nugatovu cokoladu a ceru a su skvele, plnka je vyborna.


  • smejkad, 16. decembra 2013 o 21:48
    ta plnka mi ostala strasne horka, co s tym mozem urobit? nerada by som vyhodila duplovanu davku...


  • radost, 16. decembra 2013 o 21:53
    a prečo horká..??ved tam nič také nie je..žeby zlé-staré-orechy..??
    v čom to môže byť..??


  • smejkad, 16. decembra 2013 o 22:10
    ????
    boli v zaruke, cerstvo kupene... :-(
    nekostovala som, neviem :-(
    da sa to este nejako zachranit, @radost ?


  • radost, 16. decembra 2013 o 22:27
    nuž -viem-že ti nie je do smiechu...ale z tých surovín-ked je v poriadku-nemá žiadna dôvod na horkosť..jedine-pokazené hrozienka-plesnivé...ale orechy-staré-môžu byť horké..potuchnuté..je mi ľúto-ale ak usudzuješ-že je to ozaj proti chuti-tou horkosťou-plnku musíš urobiť novú..tú horkosť-asi-nemáš možnosť niečím negovať..tak to býva aj s makom-tiež sme mali nedávno taký horký-že bol nejedlý..akurát dnes dávali v telke-aké podfuky s makom robia..
    neviem ti lepšie poradiť..
    ponaučenie:ochutnať -skontrolovať-každú surovinu-pred použitím..
    a nesmúť-nie je to také nešťastie-ako sa javí..
    ráno je múdrejšie večera..pokojne sa vyspi..nevyhadzuj-ochutnaj znova ráno..až potom sa rozhodni..



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Nebojte sa byliniek
Vy starší, len si spomeňte. Akými bylinkami voňala vaša záhrada pred polstoročím? Aké čerstvé rastlinky sa vtedy používali vo vašej kuchyni?

Slovenské gastronomické poklady
(2. časť)

Poznáte Zaručené tradičné špeciality zo Slovenska? Obohacujú náš každodenný jedálny lístok, no vieme o nich málo. Prečítajte si zaujímavosti o týchto potravinách.

Bonduelle Vapeur, zelenina upravená na pare!
- Inzercia -
Zelenina pri skladovaní stráca vitamíny. BONDUELLE Vapeur je skvelou voľbou pre tých z vás, ktorí chcú mať kvalitnú a chrumkavú zeleninu vždy po ruke.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 17/2015: Varíme pre oslávenca Varíme pre oslávenca
Časopis Varecha v piatok 24. apríla v denníku Pravda.


TOPlist