Varecha.sk:
Želáme Vám krásne a pokojné Vianoce!

Redakcia Varecha.sk, 24. decembra 2020     5 minút čítania

Je tu čas vianočný, sviatky lásky a pokoja, nech každú vašu bolesť zahoja. So svojimi drahými tešte sa spolu, až budete sadať k štedrovečernému stolu. Želáme Vám krásne Vianoce v kruhu najbližších. A pripájame aj niekoľko prianí, vianočných spomienok a zamyslení od našich priaznivcov.


Foto: Shutterstock.com

Prajem všetkým hlavne zdravie

Prajem všetkým krásne sviatky, hlavne v zdraví prežité v kruhu najbližších.
Eva, Šaľa

Vianoce sú o láske

Ak niečo doma nie je tip-top, Vianoce a čaro Vianoc z príchodu Ježiška - lásky, ktorá je tá najpodstatnejšia - príde do našich sŕdc. Vianoce nie sú o zhone, drahých darčekoch, ale o láske.
Mária, Sedlice

Pohodové a voňavé

Pred Vianocami organizujem s priateľmi vianočnú kávu u nás a robíme si ochutnávku koláčov. Robíme to už 20 rokov, pomáha nám to trochu spomaliť zhon a vychutnať si tak pohodu na Vianoce… Prajem pohodové a voňavé sviatky.
Lenka, Martin

Požehnané Vianoce

Prajem požehnané láskyplné Vianoce.
Emília, Nová Baňa

Srdcia plné lásky

Pamätajme, že Vianoce sú hlavne o tom, aby sa rodina stretla. Nemusia byť plne stoly, treba, aby sme mali srdcia plné lásky.
Bibiana, Nedožery


Foto: Shutterstock.com

Krásne momenty našich Vianoc

Vianoce máme veľmi radi, pretože pri stole sa stretávame celá rodinka, krásne momenty sú tie, keď naše dcéry pomaličky rástli a svojím detským srdiečkom úžasne nasávali nielen vôňu koláčikov, ktoré pomáhali piecť, ale aj to ako vnímali tú úžasnú vianočnú atmosféru. Hoci kuchyňa bola celá od múky, ja už unavená, ale tie naše tri slniečka vždy mali kopec elánu a vykrajovali sobov, stromčeky, medvedíkov a všetky možné vykrajovačky, aké sme doma mali, samozrejme aj postavičku Harryho Pottera a to sa už nemohli dočkať, kedy sa bude zdobiť bielkovou polevou. Usmiate tváričky nám tie naše koláčiky ,,osladili" na dvakrát. No a dva krásne momenty, keď sa z každého druhu vianočného pečiva naloží na veľkú tácku, ktorá je na bohatom štedrovečernom stole vedľa taniera s vianočnými oplátkami a potom ten nádherný a dojímavý, keď veľkú krabičku vianočného pečiva nesieme mojim rodičom, starým rodičom našich detí - 80-ročnej babičke Marienke a 83-ročnému dedkovi Tonkovi. To sú naše Vianoce - sladké, šťastné a veselé.
Eva, Bašovce

Najväčší darček

Pre mňa je najväčším darčekom na Vianoce, keď sme všetci spolu a všetci majú ulepené ruky od zákuskov. Oči by jedli, ale žalúdok nevládze.
Zdena, Čachtice

Želanie všetkým Varecháčom

Krásne vianočné sviatky v kruhu rodiny všetkým Varecháčom!
Zuzana

Ďakujem za zaujímavé recepty

Vianoce sú nielen o plnom stole dobrôt, ale hlavne o láske a radosti. Prajem pohodu zdravie a príjemnú vianočnú prípravu. Ďakujem vám za zaujímavé recepty v denníku Pravda aj na vašej stránke.
Iveta, Pukanec

Myslime aj na druhých

O napečené koláčiky sa vždy podelím s rodičmi, s ľuďmi bez domova, priateľmi... Snažím sa, aby u nás Vianoce neboli o strese a naháňaní sa, ale o pohode, láske, rodine nielen pozemskej, ale aj Božej, aby sme nemysleli len na seba, ale aj na iných ľudí.
Iveta, Lučenec

Veľa zdravia

Prajem príjemné sviatky a veľa zdravia.
Janka, Námestovo

Každý rok spomíname

Keď si spomeniem na roky dozadu, tak sa mi zakaždým vynorí spomienka na koláčik – pečivo, ktoré sme piekli prvý a zároveň poslednýkrát, lebo je to ten ,,najlepší od tej a tej kolegyne" :-) Boli to čierne makové rožteky podobné tým vanilkovým alebo orechovým. Čierna farba upečeného maku sa ,,krásne" vynímala na vianočnom stole. Veľmi radi každý rok spomíname a bavíme sa na týchto našich prešľapoch. 
Martina, Nižná Slaná

Požehnané Vianoce

Prajem požehnané láskyplné Vianoce.
Emília, Nová Baňa

Prianie pre redakciu

Prajem celej redakcii Varecha veselé a sladké Vianoce v kruhu najbližších.
Kristína, Belá nad Cirochou





Diskusia k článku

kecemis
Stastne a Vesele sviatky celej redakcii prajem a zelam Vam v dalsej Vasej praci uspech aspon taky ako doteraz
sracz
Ďakujem Vám všetkým a posielam "požičané" od dobrého človiečika: túžbu preveľkú aj pre tieto požehnané sviatky Vianočné mám, nech ste i sme všetci šťastní, zdraví a veselí, TU i TAM!








 



TOPlist