Varecha 18/2017:
Bryndzobranie od raňajok po večeru

Redakcia Varecha.sk, 1. mája 2017     2 minúty čítania

Časopis Varecha v piatok 5. mája v denníku Pravda.


Milovníci varenia, pozor! Iba v Pravde nájdete ďalších 40 receptov s chutnou jarnou bryndzou. Pripravil ich aj Jozef Klubník, šéfkuchár Austria Trend Hotela Bratislava****. Nezabudnite tiež na užitočné rady do domácnosti a neprehliadnite súťaž o ceny za 350 eur.

Bryndzobranie od raňajok po večeru
v Pravde v piatok 5. 5. 2017


Naučte sa pripraviť:

- Mrkvový krém s bryndzovými haluškami
- Panenka v bryndzovej omáčke s cuketou
- Jahňacina s bryndzovými šatôčkami
- Sviečkovica a bryndzou plnené šampiňóny
- Bryndzou gratinovaná zelenina
- Špenátové tagliatelle s bryndzou a tekvicovými jadierkami
- Lososové roládky s bryndzou v bylinkovej omáčke
- Cuketové loďky plnené zeleninou a bryndzou
- Kuracie závitky s bryndzou na paradajkovom ragú
- a ďalšie dobroty

Zmeškali ste túto Varechu?

Archív starších časopisov Varecha, nájdete v elektronickej podobe (pre počítač, iPad, iPhone či Android) v našom elektronickom archíve na e.Pravda.sk

Predplatiť si papierovú Varechu (s piatkovou Pravdou)

Objednajte si ročné predplatné piatkových vydaní Denníka Pravda s receptovým magazínom Varecha pre milovníčky a milovníkov dobrého jedla z 28,60 € na celý kalendárny rok! Predplatné Pravdy * Pravda má viac variantov predplatného, ak máte záujem iba o piatkovú Pravdu s Varechou vyberte si vo formulári príslušné predplatné



Diskusia k článku







 



TOPlist