Tipy pre Ježiška do kuchyne – od Oravy

Inzercia, 17. decembra 2015     6 minút čítania

Rozmýšľate na poslednú chvíľu, čo pošepnúť do ucha Ježiškovi ako tip na vianočný darček pre tých, ktorí radi a často varia? Nechajte sa inšpirovať horúcimi novinkami značky Orava, ktoré vám každodenné kulinárčenie uľahčia a pomáhajú na tanieri vyčarovať zdravé pokrmy.

Darčekové balenie nožov majstrov kuchárov, vysokootáčkový mixér, gril s pekáčom či macher na varenie polievok potešia každého gurmeta.

Orava RMH-900 uvarí polievky za vás!





Už naše staré mamy vedeli, že výživná polievka je základom jedálnička. Husté zeleninové aj jemné krémové polievky sú bleskovo uvarené, zasýtia a dodajú telu množstvo vitamínov z darov záhradky či lesa. Hríbová, brokolicová, cuketová, tekvicová, jemná hrášková – každá svojou vôňou láka k stolu. Alebo sa radšej výdatne občerstvíte studeným andalúzskym gazpachom, slovanskou uhorkovou, mrkovo-zelerovou či maďarskou ovocnou polievkou? Polievky pripravené za studena aj tie, z ktorých sa na tanieri parí, pripravíte rýchlo a ľahko vďaka kuchynskému mixéru s funkciou varenia Orava RMH-900. Stačí do jeho sklenenej nádoby s praktickou odmerkou vložiť ingrediencie, vybrať si z 8 prednastavených programov, zapnúť výkonný motor s vysokými otáčkami a nízkym príkonom – a on sa postará o všetko s gastronomickou precíznosťou, za ktorú by sa nemusela hanbiť žiadna stará mama. Krája, mixuje, varí aj mieša a jedlo udrží teplé aj po dovarení. Vďaka funkcii odloženého štartu uvarí lahodný pokrm na minútu presne podľa vášho želania. Kvôli praktickej teploodolnej rukoväti nepotrebujete pri naberaní rozvoniavajúce polievky chňapku ani naberačku. Orava RMH-900 výborne poslúži aj na prípravu detských príkrmov, mliečnych kokteilov, zdravím nabitých smoothies aj osviežujúcich long drinkov s ľadovou triešťou. Už tieto Vianoce môže prekvapiť pod stromčekom – len za 99 €.

Orava PO-35: eso na prípravu pizze, omeliet, quiche aj grilovaných dobrôt



Milujete dobroty na grile, ale aj pizzu, omelety na rôzne spôsoby a koláče – sladké či slané? Pomocníkom, bez ktorého si život v kuchyni už nebudete vedieť predstaviť, je multifunkčný elektrický rozkladací gril Orava PO-35, ktorý dokáže viac, než len grilovať. Dve nepriľnavé platne machra na grilovanie a pečenie môžu pracovať spojené pre pečenie, ale aj samostatne pri grilovaní. Ak ho používate so spojenými platňami, pečie zhora aj zdola a expresne a komfortne pripraví chrumkavú pizzu z domáceho cesta aj z polotovaru, vykúzli rozvoniavajúce omelety od výmyslu sveta, hemendex, ba dokonca sladké a slané koláče - quiche lorraine, špenátovo-syrový koláč, sladké tortičky, jablčný koláč či podplamenníky.
Pri grilovaní ho zas stačí rozložiť a na obe platne s priemerom 28,5 cm naukladať mäso či zeleninu tak, aby sa vône nepomiešali a grilované dobroty si zachovali svoju jedinečnú chuť. Orava PO-35 funguje v okruhu každej elektrickej zásuvky, má príkon 1 800 W a čas prípravy jedla na ňom nastavíte otočením časovača. Je to pomocník, ktorý každodenne prekvapí pestrými pečenými aj grilovanými dobrotami, čo na tanier naložíte z jeho útrob. Tento vianočný darček od Oravy stojí len 49 €.

Vitálne pokrmy s Orava RM-2000






Pre telo je najlepšia čerstvá strava, nabitá zdravím a so starostlivo uchovanými živinami. Tá sa dá ľahko stráviť a vibruje vitálnou energiou. Machrom na takúto úpravu surovín v tej najlepšej kvalite do podoby výživných smoothies, osviežujúcich kokteilov, do hladka pripravených zeleninových pyré, bylinkového pesta či omáčok je vysokootáčkový kuchynský mixér Orava RM-2000 s až 32-tisíc otáčkami za minútu. Nech už do jeho 2-litrovej nádoby s praktickou odmerkou vložíte bio ingrediencie na prípravu detskej výživy alebo zelenú listovú zeleninu, aby ste stopli virózy svojich blízkych bombastickým zelených smoothie – ani na chvíľku nezaváha. A nezastavia ho ani kocky ľadu, z ktorých pripraví jemnú drvinu, ak zatúžite po drinku či lahodných lyžičkách ovocnej drene. Pracuje spoľahlivo, ľahko a rýchlo sa čistí a je vyrobených z odolných materiálov, čo vydržia hoci aj roky každodenného používania. Je to proste pán mixér, ktorý starostlivo pripraví to najlepšie pre každodennú výživu. Pod vianočným stromčekom môže byť váš za 199 €.

Ostrá päťka Orava CKS-7




Na kuchynskej linke nie je čas na kompromisy. Prekáračky, zdržiavanie, výpadok pomocníka, ktorý by mal fungovať, ale teraz sa zaťal či zatupil, dokážu spôsobiť nervozitu hladných brušiek aj pripálenú večeru. Majstri kuchári si preto na každodenné varenie aj vysokú gastronómiu vyberajú pomocníkov na istotu – rýchlych, presných a spoľahlivých. Taká je aj „ostrá päťka“ v darčekovom balení – súprava piatich nožov Orava CKS-7. Každý z nich je vyrobený z jediného kusu vysokokvalitnej nehrdzavejúcej ocele s ergonomicky tvarovanou rukoväťou z tvrdeného plastu, čo zaručuje vysokú pevnosť, pohodlnú manipuláciu a maximálnu bezpečnosť aj pri kúskoch hodných majstra chirurga. Pod stromčekom si tak môžete nájsť tri 20 cm nože na porciovanie, chlieb a mäso, 12 cm univerzálny nôž aj špeciálny 9 cm nôž na lúpanie – v darčekovom balení len za 22,90 €.

Praktických pomocníkov do kuchyne kúpite v e-shope
www.orava.eu








 



TOPlist