SÚŤAŽ Napíšte a vyhrajte:
Ako vyzerá Vaše vianočné pečenie?

Redakcia Varecha.sk, 25. novembra 2020     2 minúty čítania

Kedy začínate s pečením prvých vianočných koláčikov, koľko druhov zvyknete každý rok pripravovať a bez ktorých sladkých dobrôt si Vianoce neviete ani predstaviť? Napíšte nám, vyhrať môžete peknú knižku.



Shutterstock.com

Vianoce sú síce sviatky pokoja, ale predchádza im obdobie hektických príprav. Upratať a vyzdobiť celý dom či byt, vymyslieť a nakúpiť darčeky, zásobiť špajzu i chladničku a v neposlednom rade napiecť dostatok koláčov. Zaujíma nás, ako to pred Vianocami vyzerá u vás v kuchyni, kedy, čo a koľko toho pečiete. Napíšte nám, po skončení súťaže vyžrebujeme troch z vás, ktorí dostanú knihu Tradičné dezerty zdravo a chutne.



Ako sa zapojiť do súťaže?

Do súťaže sa môžete zapojiť prostredníctvom formulára, ktorý nájdete nižšie. Podmienkou účasti v súťaži je vyplnený a odoslaný formulár, splnenie súťažného zadania a uvedenie kontaktných údajov: meno a priezvisko, adresa, e-mail, telefón. Každý sa súťaže môže zúčastniť len raz. Súťaž potrvá do 30.11.2020 23.59 hod.

Po skončení súťaže vyžrebujeme 3 výhercov a zo všetkých odpovedí pripravíme (veríme, že) zaujímavé čítanie pre všetkých Varecháčov.

SÚŤAŽ: Ako vyzerá Vaše vianočné pečenie?

Zaujíma nás všetko o Vašom vianočnom pečení. Napíšte nám a vyhrajte.

Diskusia k článku





 



TOPlist