Súťaž:
Pridaj recept a vyhraj sady na čaj MELIOR!

Varecha.sk, 11. augusta 2011     9 minút čítania

Pridaj fotorecept, a si v hre o sady na čaj MELIOR! [AKTUALIZOVANÉ 18.08.2011 o výhercov súťaže]

Sady na čaj MELIOR (každý balíček v hodnote 42,80 €) získavajú tieto recepty:

Čalamáda bez sterilizácie od používateľa matavarecha

Tekvicový džem od používateľa renama

Banánový lekvár z cukety od používateľa mojack

Mirabelkový bazový džem s orechami od používateľa alena45

Farebný gigantový šalát od používateľa ancicka


Výhercom srdečne blahoželáme, budeme ich kontaktovať na emailové adresy zadané pri registrácii na Vareche.



Pôvodný text článku:


Stačí do štvrtka 18. augusta 2011 pridať vlastný fotorecept na akúkoľvek zaváraninu na stránku Varecha.sk. Z pridaných receptov vyberieme päť, ktorých autori získajú sady na čaj MELIOR.

Hráte o :
5 x MELIOR Club Kanvica na čaj s plastovým filtrom (objem 1,5 l) + set 2 ks Melior Club pohárov s dvojitou stenou (objem 0,35 l) (každý balíček v hodnote 42,80 €)

Nezabudnite preto keď budete zavárať zeleninu, ovocie, variť džem alebo zeleninovú nátierku, mať nachystaný fotoaparát alebo mobil s foťákom a celý postup dôkladne zdokumentovať. Čím viac fotoreceptov pridáte, tým väčšia bude vaša šanca na výhru.

Pri vkladaní receptu napíšte k jeho názvu do zátvorky „fotorecept“. Každý takto označený recept na zaváraninu bude zaradený do tejto súťaže. Dôležitým kritériom pri rozhodovaní o výhercoch bude aj správne pridaný recept, čo znamená že budú správne vyplnené všetky kolónky v postupe pri ukladaní receptu a takisto pridelené zodpovedajúce tagy (napr. že ide o slovenskú kuchyňu atď.).




Harmónia chuti, farby a vône čaju vďaka značke Melior

Uprednostňujete šálku kvalitného sypaného čaju alebo sa pre nedostatok času uspokojíte so sáčkovým čajom? Hoci je príprava druhej možnosti rýchlejšia a jednoduchšia, táto „teplá zafarbená voda“, ako ju často milovníci čaju označujú, sa nedá ani porovnať s chuťou a vôňou tradične pripraveného nápoja z listov čajovníka alebo byliniek. Pritom nejde o nič komplikované – stačí sypaný čaj zaliať horúcou vodou v kanvici so sitkom (odporúčame značku Melior), nechať lúhovať istý čas, sitko so zmesou vybrať a potom si už len vychutnávať chuť a vôňu tohto liečivého zázraku, pôsobiaceho nielen na naše fyzické, ale aj psychické zdravie.

Slovo Melior pochádza z latinčiny a znamená „lepší“. A skutočne, vďaka čajovej kanvici so sitkom značky Melior získate neporovnateľne lepšiu chuť čaju. Pri lúhovaní však treba dbať na odporúčanú dobu lúhovania – pri zelenom čaji ide približne o 2-3 minúty, čierny môžete v sitku ponechať o minútu dlhšie, ovocný potrebuje 6 minút a bylinkový priemerne 10 minút (v tomto prípade sa treba riadiť pokynmi na obale, rôzne bylinky totiž potrebujú odlišný čas). Po vylúhovaní prichádza na rad servírovanie, a to buď v klasických šálkach, alebo v poslednom čase veľmi populárnych pohároch s dvojitou stenou Melior. Tie od svojho uvedenia na trh získali mnoho ocenení za dizajn, spomenúť treba však aj funkčnosť – dvojitá stena zachováva omnoho dlhšie teplotu vášho nápoja. V ponuke je viacero tvarov a objemov. Inšpirujme sa teda východnými kultúrami a vítajme hostí radšej pohárom zdraviu prospešného kvalitného čaju ako neblahodarným alkoholom. Prípitok „Na zdravie“ v takom prípade reálne nadobudne svoj význam.

Náš tip:

Na zaliatie kávy i čaju odporúčame používať vodu filtrovanú v kanviciach BRITA. Vďaka nej zredukujete obsah chlóru, vodného kameňa, organických nečistôt, niektorých pesticídov a ťažkých kovov, zároveň však zachováte pevné častice horčíka a vápnika. Káva i čaj získajú neporovnateľne lepšiu a výraznejšiu chuť a arómu.

Absolútnou prioritou spoločnosti Potten & Pannen – Staněk a e-shopu VaseKuchyne.sk je nadštandardná kvalita, funkcia a dizajn kuchynských a domácich potrieb. Sme výhradným distribútorom svetoznámych značiek s dlhoročnou tradíciou (filtračné kanvice a filtre BRITA, revolučné panvice GreenPan s nepriľnavým povrchom, ZWILLING J. A. HENCKELS, aromatické lampy Lampe Berger, švajčiarske nápojové fľaše SIGG, francúzska keramika Emile Henry, Chef´n a mnohé iné ) a naším poslaním je doplniť ich perfektným servisom.

Nejde len o individuálnu starostlivosť o zákazníka, ale aj predlžená záruka, pri niektorých značkách dokonca doživotná. V prípade poškodenia produktov vymieňame kus za kus, preto majú naši zákazníci istotu, že kupujú 100% kvalitu po každej stránke. Pri objednávke do 30€ sa hradí prepravné a balné vo výške 4,00€ s DPH. Pri objednávke nad 30€ hradí náklady na dopravu naša spoločnosť.

Bližšie informácie nájdete na www.vasekuchyne.sk . Zoznam všetkých súťaží Pravidlá súťaže

  • Organizátorom súťaže je Perex, a.s., Bratislava, vydavateľ denníka Pravda a prevádzkovateľ Varecha.sk.
  • Súťaž sa začína vo štvrtok 11. augusta v momente vyhlásenia súťaže a končí nasledujúci štvrtok 18. augusta o 12:00, ak organizátor najneskôr 48 hodín pred ukončením súťaže nezverejní na stránke Varecha.sk zmenu termínu či zrušenie súťaže.
  • Podmienkou účasti v súťaži je registrácia na Varecha.sk (pozri podmienky používania) a pridanie aspoň jedného vlastného fotoreceptu zaváraniny počas trvania súťaže. Všetky recepty na zaváraniny pridané na Varecha.sk v uvedenom termíne spĺňajúce podmienky pridaného receptu sa súťaže zúčastnia automaticky.
  • Porota zložená z pracovníkov redakcie Varechy vyberie podľa vlastného uváženia vyhrávajúce recepty z tých, ktoré jej boli doručené od vyhlásenia súťažného kola do jeho uzávierky. Počet súťažných receptov od jedného autora nie je obmedzený.
  • Kritériá na výber vyhrávajúcich receptov sú: originálnosť receptu, jeho praktickosť a realizovateľnosť, odborná úroveň, jazyková úroveň receptu, fotodokumentácia hotového jedla. Fotografia je dôležitým kritériom pri hodnotení receptu.
  • Porota zverejní názvy vyhrávajúcich receptov a identifikačné znaky ich autorov na Varecha.sk 48 hodín od skončenia súťažného kola. Výhercu budeme kontaktovať na emailovej adrese, ktorú uviedol pri registrácii na Varecha.sk.
  • Výhry môžu byť odovzdané výhercovi osobne alebo balíkovou službou Slovenskej pošty. Do zahraničia výhry nedoručujeme. Na odovzdanie výhry je potrebná aktívna spoluúčasť súťažiaceho, najmä zastihnuteľnosť na kontaktoch poskytnutých organizátorovi. Ak organizátor vyčerpá všetky možnosti adekvátne hodnote výhry a napriek tomu sa mu nepodarí do 90 dní od vyhlásenia výsledkov súťaže skontaktovať výhercu alebo doručiť výhru, výhra prepadá v prospech organizátora.
  • Porota zo súťaže vylúči recepty nespĺňajúce podmienky používania Varecha.sk.
  • Výhercovia si musia sami vysporiadať prípadné daňové povinnosti vyplývajúce z výhry v súťaži.
  • Výhercom súťaže nemôže byť zamestnanec Perex, a.s., ani jeho rodinný príslušník. V prípade, že sa taká skutočnosť zistí po vyhlásení výsledkov súťaže, výhra prejde na ďalšieho súťažiaceho v poradí podľa hodnotenia poroty.
  • Diskusia k článku

    danculka
    Výhradne pijem,len čaje,nie som kávičkár,ale túto sadu na čaj som ešte nevidela,posnažím sa, aby som ju videla u mňa na stole....ha,ha,ha,...
    alena45
    Veľmi pekne ďakujem, u nás návštevy pijú mätový čaj, tak sa hodí.
    pivonka
    Gratulujem všetkým výhercom, užite si zaslúženú výhru!
    kata50
    Gratulujem, všetkým vybratým šikovným gazdinkám :-))
    ancicka
    Veľmi pekne dakujem.Blahoželam aj ostatným!
    Je to veľmi prakticka výhra, my sme naučený na sypané bylinkové čaje.
    tatranka
    Blahoželám všetkým výhercom.Nech sa potešia z peknej výhry.
    matavarecha
    chcela by som sa srdečne poďakovať za krásnu výhru veľmi sa teším a všetkým zo ♥ ďakujem za krásne blahoželania :-)))
    jerica
    gratulujem našim výhercom , výhra zaslúžená každému pracne vloženému recepríku:-))




     



    TOPlist