Homo sapiens vraj za to, ako ďaleko sa v evolúcii dostal, vďačí konzumácii mäsa. Je totiž vynikajúcim zdrojom bielkovín, železa či vitamínu B. A práve vďaka mäsožravosti má ľudský rod taký veľký mozog. Hoci sa čoraz viac ľudí s mäsom v potrave lúči a stávajú sa z nich vegetariáni, sedí mäso stále za vrchstolom človečieho hodovania. Kniha Mäsové jedlá je výborným pomocníkom, ako prípravu lahôdok z bravčoviny, hovädziny, kuraciny a iných druhov mäsa spestriť a oživiť. Dielko načiera do kuchýň celého sveta, ponúka recepty jednoduché i zložitejšie, všetky však lákavé, pri ktorých už len pohľad na ne budí neuveriteľnú chuť.
Výsledky súťaže z minulého týždňa o knihu Chutné jedlá pre štíhlu líniu z vydavateľstva Príroda:
Zvíťazil recept Teľacie po burgundsky od používateľa absik.
Knihu Chutné jedlá pre štíhlu líniu z vydavateľstva Príroda získavajú aj Anka Koreňová, Smižany a Alexander Petík, Nové Zámky v; za recepty, ktoré poslali do redakcie poštou (budú uverejnené v piatkovej receptovej prílohe Pravdy 5. februára).
Všetkým výhercom gratulujeme, súťažiacim ďakujeme za účasť a tešíme sa na ďalšie súťaže s vašimi krásnymi receptami!
Zoznam všetkých súťaží Pravidlá súťaže
Diskusia k článku