z vydavateľstva IKAR.
Synovi Alice Sherwoodovej diagnostikovali alergiu na orechy a vajcia. Frustrovaná ponukou jedál začala vymýšľať vlastné chutné recepty. V knihe Kuchárka pre alergikov ponúka vyše 100 obľúbených rodinných receptov, od chrumkavého, chutného chleba a krémovej zmrzliny po kypré koláče, rozplývajúce sa na jazyku a ako bonus nápady na oslnivé večerné párty. Štyri kuchárske knihy v jednej. Každý recept sa dá pripraviť bez jedného alebo viacerých alergénov „veľkej štvorky“ – bez vajec, bez mlieka, bez orechov a bez lepku.
Výsledky súťaže z minulého týždňa o knihu Čo by mal vedieť správny kuchár:
Zvíťazili tieto recepty:
Zemiakový hrebienok od používateľa tinca
Bratislavské rožky od používateľa jo
Šanghajské studené rezance so sezamovou pastou a kuracím mäsom od používateľa hkbarbie
Všetkým výhercom gratulujeme, súťažiacim ďakujeme za účasť a tešíme sa na ďalšie súťaže s vašimi krásnymi receptami!
Zoznam všetkých súťaží
Pravidlá súťaže
Diskusia k článku