Druhá kniha s receptami od používateľov stránky Varecha.sk

Redakcia Varecha.sk, 14. decembra 2018     2 minúty čítania

100 starostlivo vybraných receptov od vás, návštevníkov portálu Varecha.sk, ktoré sme spojili a vydali v novej knižnej publikácii Varechy

Druhá kniha Varechy

Po minuloročnej knižnej prvotine Sladké pokušenie s receptami z portálu Varecha.sk vyšla druhá kniha so 100 receptami z portálu Varecha.sk, ktorá má o niečo pestrejšiu zostavu receptov - nielen sladké koláčiky a zákusky, ale aj slané chuťovky a maškrty.
* * *

Objednávajte za 10,90 EUR + poštovné tu:
Objednajte knihu cez FORMULÁR TU.

* * *

Druhá kuchárska kniha Varechy - pohľad z vnútra

Za každým receptom v knihe sa skrýva skutočný človek, ktorý ho osobne pripravil a podelil sa s ním prostredníctvom Varecha.sk s obrovským množstvom ďalších ľudí, ktorí našu stránku navštevujú. Každý autor dostal v knihe priestor na pár slov, ktoré nájdete spolu s nickom a prípadne aj so skutočným menom a s fotografiou pod jeho receptom. Súčasťou každého receptu je aj webová adresa, na ktorej ho nájdete na stránke Varecha.sk, kde sa vo väčšine prípadov nachádzajú aj fotografie s postupom prípravy, čo určite oceníte.




Veríme, že nová kuchárska kniha Varechy 100 slaných a sladkých receptov spraví radosť všetkým priaznivcom nášho portálu.

Objednávajte za 10,90 EUR + poštovné tu: OBJEDNÁVKOVÝ FORMULÁR.


Ceny sú uvedené vrátane DPH.









 



TOPlist