Čo by vám nemalo chýbať v rodinnej lekárničke?

PR servis, 28. novembra 2019     2 minúty čítania

INZERCIA - Ak patríte medzi aktívne rodiny, ktoré sa venujú rôznym športom, často trávia čas v prírode, obľubujú turistiku a zimné lyžovačky, určite uznáte, že starostlivosť o kĺby a svaly patrí k základnej výbave. Vo vašej lekárničke by nemali chýbať kvalitné masážne produkty, ideálne tie s výťažkami liečivých bylín.



Foto: Alpa

Tradičná značka ALPA má vo svojom portfóliu bylinné masážne gély a krémy s výťažkom gaštanu, kostihoja alebo arniky. Základ tvorí tradičná francovková bylinná receptúra doplnená o extrakty bylín, z ktorých každá plní svoj účel.

Alpa masážny gél gaštan robí vynikajúcu službu unaveným nohám po celodennej aktivite, pomáha zmierniť pocit ťažkých a opuchnutých nôh. Gaštan a rozmarínová silica nielen upokojujú a osviežujú, ale zároveň priaznivo pôsobia na cievny systém. Preto je vhodný pre ľudí, ktorí majú sklon ku kŕčovým žilám.

Kostihoj je už podľa názvu určený na miesta ubolené úrazom. Po masážnom géle Alpa kostihoj siahnite pri zraneniach šliach, pomliaždeninách alebo výronoch. Tento gél obsahuje aj kosodrevinové silice a výťažok z klinčeka, ktoré majú protizápalové, dezinfekčné a mierne znecitlivujúce účinky. Je preto vhodný aj pri úľave od reumatických bolestí kĺbov.

Veľmi šikovný a spratný do každej lekárničky alebo so sebou do batohu je Alpa masážny krém arnika. Ak to občas so športom preženiete a skončí sa to (ne)želanou svalovicou, či natiahnutým svalom, je dobré mať po ruke prvú pomoc na bolestivé miesta. Arnike v tomto kréme sekunduje výťažok zo škorice a rozmarínu a preto pôsobí aj aromaterapeuticky.

Viac informácií o všetkých produktoch Alpa nájdete na www.alpa.sk








 



TOPlist