Trendy:
1000 receptov od Izabella929

Redakcia Varecha.sk, 8. októbra 2016     2 minúty čítania

GRATULUJEME! Svoj tisíci recept na Varecha.sk dnes zverejnila Varecháčka Izabella929.



1000 receptov

Vyšlo to takmer presne na 7. narodeniny našej Varešky, keď Varecháčka Izabella929 uverejnila presne TISÍCI recept na našich stránkach. Je to neuveriteľné číslo, stojí za ním mnoho námahy a energie, času a peňazí na nákupy surovín, hľadanie inšpirácií, kreativity pri servírovaní a aranžovania pri fotografovaní.

Milá naša Izabella, chceli by sme sa Vám poďakovať za všetok čas, ktorý ste venovali našej Vareche. Veľmi si to ceníme. Vaše recepty na zákusky a mäsové špeciality od výmyslu sveta mali u nás odjakživa veľký úspech. Musíme tiež spomenúť Vaše nekonvenčné recepty na zaváriny. Ako tu raz jeden Varecháč napísal: "Ak sa vám zdá, že sa to zavariť nedá, Izka to dokáže." :)

Keďže všetky Vaše recepty sú vlastne fotoreceptami s pedantným opisom pracovného postupu, takmer s istotou môžeme tvrdiť, že ste pomohli nejednému začínajúcemu kuchárovi preklenúť počiatočné kulinárske neúspechy. Veď kde inde by sme sa mali učiť, ak nie od skúsenejších. Samozrejme nesmieme zabudnúť na Vaše aktívne komentovanie a hlavne zmierlivý tón pri akejkoľvek nezhode na našej stránke.

Tešíme sa na všetky ďalšie príspevky od Vás a želáme mnoho radostných chvíľ s varechou v ruke aj na monitore. Všetko dobré!


Všetky recepty od Izabella929 môžete nájsť tu:








Diskusia k článku

denyany
Blahoželám! Izka, veľmi obdivujem tvoju šikovnosť a pracovitosť. Krásne recepty, krásne prezentované. O chuti vôbec nepochybujem. Nech ti to varí aj naďalej!
torticka
Izka, z celeho srdca Ti blahozelam. Želam Ti, aby Ti to aj naďalej varilo a pieklo.
maska10
Pripajam sa ku gratulantom,nech vam to aj nadalej tak vari a pecie.Zelam vsetko len to najnaj...
radox1
grartulujem,tvoja fantazia je nevycerpatelna.nechapem,ako zvladas pridavat denne dva,niekedy tri recepty denne,zrejme mas pre koho varit.no,musia byt v kazdom pripade stastni mat denne 2 chody.
kapucinka
Páni, je to neuveriteľné a úžasné pridať tisíc receptov. Naozaj veľká námaha. Klobúk dole.
izabella929
@Varecha.sk , ďakujem z celého srdca za blahoželanie.Vážim si to moc.Pre mňa tento portál znamenal veľa.Keď som sem prišla v novembri 2011 na požiadanie varecháčky @tatranka , že by som mohla skúsiť pridávať svoje recepty tu, bola som neskúsená, robila som chyby a piekla som veľmi kostrbaté zákusky. Postupne som na sebe pracovala a za 6 rokov som sa naučila precíznosti a pečiem celkom slušne a chutne.Popri tom som našla zaľúbenie aj v zaváraní.Baví ma tvoriť niečo nové, pekné a chutné.Iste to mnohým vadilo, ale pre mňa krásne prestretý stôl s čistým obrusom a pekne upravenými taniermi znamená celý svet. Veľmi ma tento koníček priťahuje a dáva mi nový vietor do plachiet. Stretla som tu na začiatku môjho pôsobenia veľa ľudí s krásnym srdcom, no postupne odišli inam.Poďakovať chcem hlavne @tatranka , lebo mi radila a stála vždy pri mne.Som šťastná, že som ju stretla a posunula ma do víťaznej tisícky.Ďakujem vám všetkým za gratulácie.
izabella929
@radox1 , ako som toto všetko dokázala je výrobné tajomstvo a spočíval len a len v mojej šikovnosti, ver tomu, že v tom nie sú žiadne čary.-) ďakujem ti pekne za gratuláciu.
motyka
Úprimne sa pripájam ku gratulantom. Obdivujem Tvoje schopnosti, nápaditosť, šikovnosť a kreativitu. Si jedná z tých varecháčiek / aj varecháčov, od ktorých sa je stále, čo učiť. Osobne aj ja z Tvojich receptov veľa čerpám, najmä keď máme doma hostiny. A aj vďaka Tebe som " hviezda ". Takže ďakujem.
Želám Ti pevné zdravie, osobné šťastie a silu do ďalšieho varenia a pečenia. Stále Ti pridávam hviezdičky, aj keď nekomentujem.
evusik
uvariť dobré jedlo, popritom fotiť, potom naaranžovať a uverejniť na Vareche znamená 3x toľko námahy a času ako samotné varenie, preto milá @Izabelka máš môj obdiv a veľkú gratuláciu... o tom, že si veľká kuchárka a človek s dobrým srdcom niet pochýb :)
monty469
Blahozelam mila @Izka . Mas skvele a roznorode recepty, z ktorych si vyberie kazdy. Tvoje zakusky su excelentne. Si velmi sikovne ziena a verim tomu, ze aj pokorne,lebo tak to vnimam z tvojich komentarov a to sa mi paci. Zelam ti este vela skvelych napadov a uzasnych receptov. Si jednoducho hviezda;-)
anina6
aj ja sa pripájam ku gratuláciam @Izka a prajem ešte ďalšiu tisícku. Pekný večer a nech sa ti darí.
haji
A ještě jedna gratulace sem k článku "1000 receptov od Izabella929"!! Z celého srdce gratuluji k dosežení tvé mety, milá Izi!! Tvé recepty jsou na dálku čitelné, mají tvůj rukopis a krásopis, čisté linie, krásný servis, přesný a vypracovaný postup, krásná fota a hlavně: uvěřitelný výsledek! A za tím vším je tvé srdíčko, tvé ruce, velká tvořivost, nesmírná pracovitost a trpělivost. Přeji ti, milá Izi, ať se ti i nadále daří ve všem co děláš a přeji také hodně radosti nejen z tvořivosti! Jsem ráda za to, že jsi!
kristina47
Pripájam sa ku gratulantom,mnohé Vaše recepty mám v KK aj vyskúšané.Nesklamali.Prajem Vám veľa dobrých nápadov vo varení a pečení,lebo tým obohacujete náš stôl.
janara
srdečne blahoželám a ďakujem za krásne recepty a prajem stále nové inšpirácie
tatranka
@Izabella929 (8.10.2016 18:13)

Izabelka v prvom rade ti chcem zagratulovať a som šťastná,že som mala takú šťastnú ruku,ktorou som ťa voviedla na tento portál Varechy.Akosi som cítila,že si šikovná,mladá žena,ktorá rada varí a pečie.
Bola si a si veľkým prínosom pre tieto stránky.Už ani z ďaleka nemôžem súperiť s tvojimi krásnymi receptami.Sama som bola po celý čas svedkom,ako si rástla na svojich krásnych receptoch.Na tieto stránky si pridávala priam neuveriteľné kombinácie,chutí a ingrediencii.
Nech sa ti darí aj naďalej.
Ďakujem,že ma považuješ za človeka,ktorý ti tak nezištne pomáhal pri prvých tvojich krokoch na Vareche.
Oplatilo sa !!!
Tvoja prezentácia je naozaj veľmi dobrá a aj pekná.
kecemis
Pripajam sa ku gratulantom. Dufam ze budes pokracovat aj nadalej teraz ked som si monitor obrnil proti slinkam produkujucich sa pripohlade na tvoje recepty. Dokonca som si uz pristavil aj nove vedierko, bude to lacnejsie, ako pouzivat tolke papierove obrusky.
alena77
Pripájam sa aj ja ku gratulácii. Šikovná,tvorivá a predsa jednoducho krásna. Z tvojich receptov cítiť dobrotu a ľudskosť. Izka,veľa veľa tvorivej inšpirácie
abdul
Blahoželám k rekordu, ktorý asi ťažko niekto prekoná. :- )). Hrubá kniha by to bola.
altyn
Gratulujem, mne to pripadá ako práca na plný úväzok, plus nadčasy... :-)))
rela
@izabelka , si absolutná jednotka s 5*. Nielen pri varení a pečení ale aj po ľudskéj stránke. Srdečne blahoželám.
Určite by sa veľa varecháčov potešilo Tvojím receptom v knižnej podobe. :-)
izabella929
Všetky moje recepty zviažem veľkou modrou stuhou a darujem ich môjmu synovi, aby vedel, že mal šikovnú maminku.Ak bude chcieť, môže ich vydať i knižne.Všetkým vám veľmi pekne ďakujem za to, že ste stáli pri mne a držali mi palce keď som kráčala k tisícke. Vaša Izabela.




izabella929
Milá @tatranka a táto kytica patrí tebe za všetko: za to, že som tu bola, za to, že si ma viedla, za to,že si ma ochraňovala, radila a usmerňovala vľúdnymi slovami.Ďakujem patrí tebe z celého srdca.-)


frezia
To, co si dokazala, povazujem za obrovsky vykon. Velakrat som podla tvojich receptov varila a vsetko bolo vyborne. A teraz, hor sa do druhej tisicky! Chceme este vela tvojich kulinarskych napadov vyskusat a pochutit si na nich.
babucka
Blahozelam a prajem este aspon dve tisicky a k tomu nevysychajucu studnu zdravia,nevadnucu kyticu stastia a neminajuci sa balik lasky.
milad
Blahoželám! Možno viac ako počet poteší našu varecháčku to, že jej recepty nezapadli prachom a sú nami skúšané, varené, pečené.... Hovorím za seba a verím, že aj za iných. Teším sa na ďalšie, milá Izabelka. Si mojou inšpiráciou.
smejkad
neuveritelny kus prace, ale aj srdiecka ,velka poklona :-)
babkamt
Milá @Izka , pripájam sa ku gratulantom. Splnila si si svoj sen. Pridala si neuveriteľných tisíc receptov. Je za tým veľké množstvo práce. Každý tvoj recept je umelecké dielo. Tak ako som písala v mnohých komentároch k tvojim receptom, vždy som sa tešila na tvoje nové recepty. Prajem ti mnoho síl do ďalšej tisícky. Si hádam jediným človekom tu na Vareche, čo pridal toľko receptov. Pevne verím, že po krátkom oddychu začneš pridávať nové recepty. Mirka
tatranka
@Izabelka ,za kyticu ďakujem.Teší ma,že myslíš na mňa aj na svoje začiatky.Oplatilo sa.Si pracovitá a veľmi šikovná.
stanci11
@Izabella929 gratulujem z celého srdca! Tvoje recepty sú neskutočnou inšpiráciou a motiváciou, že raz sa aj my "smrteľníci" vypracujeme na taký level :) dúfam že nás čaká ešte ďalšia tisícovka od teba :-*
3sandra3
Gratulujem Ti, Izka, za Tvoje krásne recepty a návody na ich prípravu. Obohatila si nimi nás všetkých :-) a preto Ti ďakujeme :-)
janger
Aj ja srdecne blahozelam k tisicke. Je to neuveritelne mnozstvo receptov, ktorymi si obohatila Varechu....A to za pat rokov.
babidka
Si uzasna Izka ! Aj keby som chcela , nie som schopna odskusat ani zlomok tvojich receptov . Takze si ich vzdy aspon precitam a predstavujem si ich chut . A v tom som ja naozaj dobra :-) Ved inak by som na Vareche nevydrzala ...a prisla by som o tolko prekrasnych zazitkov :-) Prajem ti , aby ti este dlho vydrzal ten zapal a chut varit a vypekat nielen pre rodinu a priatelov ale aj pre nas na Vareche !!!!!
junior
Skvelá cukrárka, skvelá kuchárka, ale aj skvelá a statočná ŽENA!
Gratulujem a prajem Ti len to najlepšie!
venusa
Kto tu občas nazrie, neprehliadne jej výtvory. Pekne sa samo chváli.
kuchticka
Citam az dnes komentare a neskoro som sa dozvedela o velkom uspechu nasej varechacky @Izabella929.

Mila nasa Izka, gratulujem k tvojmu velkemu uspechu. Vzdy som citala-citam tvoje recepty pokial som na Vareche (nie je to kazdy den) a pokazde som si ich skusala uvarit (teraz uz iba pre mna). Si velmi sikovna, obdivuhodna zena. Prajem ti uspach i nadalej. Mas moj obdiv a srdecnu vdaku za toje pekne recepty.
izabella929
@venusa , ďakujem pekne a som rada, že si zaslúžim pochvalu.-)@kuchticka ,veľmi pekne ďakujem za gratuláciu a veľmi sa teším, že moje recepty sa ti páčia.-)Kiež by vám všetkým chutili vždy..
salinka
Izabelka moja, teraz sa ukazalo a potrvdilo, aka si ty sikovnica usilovna. Srdecne ti blahozelam k tvojej prvej tisicovke, kuchti dalej ;-) Uz bolo povedane asi vsetko. Pracujes zodpovedne, usilovne, precizne, s laskou a pokorou. Vies vycarovat aj z nicoho kulinarsky zazitok. A co je mne este sympaticke, ze stihas popri tom vareni a peceni aj sledovat, co sa deje na Vareche. Prebehnes ocami kazdy novy recept a povzbudis, pochvalis. To je pre mnohych dolezite. Ostan nadalej top na Vareche!!!
alena45
máš môj obdiv najmä za vytrvalosť, neúnavnosť, vynaliezavosť a vernosť tejto stránke.
izabella929
@salinka ,veľmi som si ťa obľúbila tu na Vareche a zrazu si sa mi stratila..vďaka Bohu si tu a ja som nesmierne šťastná.-) ďakujem pekne za všetky tvoje nádherné slová, ktoré si mi za moju prácu adresovala..Verím, že tvoju dôveru a aj dôveru všetkých nesklamem.-)@alena45 ,ďakujem pekne za nádherné slová a dúfam, že aj keď som sa tu už mnohým zunovala, zatiaľ idem ďalej.-) Veľmi pekne ďakujem vám všetkým za gratulácie.-)






 



TOPlist