
Il vitello tonnato (roastbeef s tuniakovou omáčkou)
Roastbeef (teľacie mäso) s tuniakovou omáčkou je typický recept z Piemontu, veľmi jednoduché (aj ako predjedlo) na prípravu....

Teľacie medailóniky na jahodovej omáčke s dvojfarebnou štrúdľou
Na začiatok si dáme variť ošúpané nakrájané fialove zemiaky v osolenej vode. Potom z uvarených zemiakov...

Pečené teľacie mäso
Je to taká sviatočnejšia verzia. Moja španielska rodina robí takýmto spôsobom aj plnenú mäsovú roládu...

Teľacie fašírky pečené v rúre
Niekto nedá dopustiť na smažené fašírky, ja nedám dopustiť na pečené. Nemusím sa báť horúceho,...

Teľacia zapekaná pečeň à la Peldič
Na začiatku mojich aktivít na Vareške, som si dovolil Vašu pozornosť upriamiť na skutočnosť, že...