Rôzne

Želanie...

frezia68 - fotkafrezia68, 16. decembra 2011

A zasa sú pred nami najkrajšie sviatky roka,starý rok si ukrajuje posledné dni, stráca sa aj so všetkým dobrým,či zlým,čo nám priniesol.A Nový rok 2012 sa akosi rýchlo blíži ,dni utekajú a zdá sa mi,že až príliš rýchlo a čím viac rôčkov pribúda,tým rýchlejšie...či sa mi to len zdá?Načim sa nad tým zamyslieť,ale nie o tom som chcela,lebo inventúru prešlých dní si urobí každý,kto chce. Chcela by som sa tu poďakovať všetkým Varecháčom a milým členom redakcie za tú milú komunitu,ktorá svojimi príspevkami,receptami,diskusiami,či zážitkami vytvorila rodinnú atmosféru,dobrú náladu,poradila každému,kto o radu žiadal a nezištne.A hlavne každému,kto pridával krásne recepty,lebo pre neskúsených stačí ozaj len zadať názov receptu a už má na výber z mnohých a môže variť a doma žať pochvalu za dobre pripravené jedlo. Milej redakcii by som chcela poďakovať aj za to,že pekné recepty ocenila aj darčekami,ktoré vždy potešili. A nie každý má blízko seba mamky,či babičky,ktoré dajú radu,takže táto milá komunita supluje aj tých,ktorí už nie sú medzi nami.A ak niekto potrebuje rady,tie sa tu len tak hrnú a každý prispieva,kto vie a poradí. Takže,aby som nebola nudná...nevieme,čo nám budúci rok prinesie,všetci sa musíme posnažiť,aby bol lepší a zmieriť sa s tým,čo zmeniť nevieme.Ale jedno viem určite,že každý ocení prajný,srdečný,milý a múdry kolektív ľudí okolo seba a tu sa takíto ľudia stretli. Teda želám nám všetkým,aby nám varešky aj ďalej dobre varili a aby sme sa tu stretali zasa celý ďaľší rok.Teda prežite najkrajšie sviatky v dobrom zdraví a požehnaní.Vykročte do nového roka optimistickým krokom.Nech každému Nový rok 2012 prinesie veľa zdravia,lásky, šťastia a optimizmu a potom nám môžu zvyšovať aj ceny plynu,elektriny,vodné,stočné a hoci aj potraviny,lebo dobrá a šikovná gazdinka vie navariť aj z mála vynikajúce jedlo,ak ho varí s láskou a chuťou. Len toľko som chcela :-)))))

@zareaguj


Diskusia k téme

babidka
Mila @frezia - pekne , z cistej a uprimnej duse pisane slova ....Aj tebe pekne sviatky aj Novy rok :-)
marianne69
Dakujem @frezia za uprimne a krasne slova.Tebe aj tvojim blizkym takisto zelam krasne straveny Vianocny cas v zdravi,spokojnosti a hojnosti a to same Ti zelam aj v roku 2012....
kuchticka
Mila @frezia , napisla si vsetko to, co by som chcela napisat ja (kebych mala taku dostatocnu slovnu zasobu v slovenskom jazyku). Vdaka za vsetko co nam zelas a ja tebe rovnako - nech ta sila neopusta ataktiez dobra nalada, nech mas dost telesnej i dusevnej silly do dalsich dni i rokov. Teda prajem kludne svatky vianocne, zdravie a spokojenost pre cely buduci rok.
Taktiez zelam vsetkym varechackam i varechacom to iste.
sovka62
Ďakujem ti, @frezia , napísala to krásne a presne ako z mojej duše. Vystihla si moje pocity z Varechy a iste nielen moje. Prajem krásne sviatky a veľa šťastia tebe, tvojim blízkym a všetkým z tejto úžasnej komunity.
evas13
Milá @frezia ďakujem Ti za krásne slová, ktoré vychádzali z čistej a krásnej duše a srdiečka. Prajem ti dobré zdravie, lásku najbližších, spokojnosť a veľa, veľa krásnych dní.
Vám milí varecháči radosť s pripravovaných jedál, ktoré s láskou, umom a šikovnosťou pripravujete a delíte sa s receptami na tejto jedinečnej stránke, ktorá ma očarúvava od samého začiatku, čo ďakujem
celému kolektívu @varecha.sk a prajem im mnoho úspechov a ocenení z tejto ich krásnej práce.
matata1
prekrásne slová, a pripájam sa. Prajem všetkým varecháčom všetko najlepšie, najkrajšie, a aby sme sa tu takto v zdraví, pri chuti a s elánom stretli aj v roku 2012.