Rôzne

Zázrak (?) v PO City.

stefanm - fotkastefanm, 17. decembra 2011

Tu , na našom sídlisku , normálne pršííí . Tento jav sa tu vyskytol posledný krát v polovičke augusta !

@zareaguj


Diskusia k téme

helca103
veru aj tu prší už niekoľko dní a po snehu ani stopa, asi sa z neho stane ,,podpultový " tovar ako boli pred rokmi mandarínky :-)
Vianoce bez snehu budú smutné.
mata3636
a u nás /Košice/ včera aj dnes doobedu pršalo a teraz sneží o dušu
zuzliak
u nas leje ani z krhle uz dobre dva tyzdne, ale v BE je to typicke pocasie :(
babidka
dobre ze prsi ... Ale dnes na obed za zacalo u nas snezit - a ako ! Sneh co sa u nas drzal asi 2 tyzdne /niekde/ roztopil predvcerajsi lejak-chvalabohu- a dnes mame zasa nadielku :-((( Bez snehu je sice smutno ....ale so snehom je vela prace .-) Hlavne ked ho napada tolko , ze cela rodina musi lopatovat aby sme sa dostali najprv z domu a potom z dvora .Tak romantika konci pri mozoloch z lopaty ...
ainy
ale hej, dobre že prší....moja teta nemá v studni vodu :-(
@stefanm sme takmer susedia :-)



amelie
babidka, ak to vydržíš, budeš mať aspoň krásny biely výhľad. Nie ako v Bratislave:-(
evanaaa
Veď aj u nás v MA pršalo, ale na východe a severe možno budú aj biele Vianoce, ja nechcem síce ani dážď teraz, ale sneh by mi za celú zimu stačil od 23.12 .2012 do 1.1 2013.
jarca
U nas v Žiline nie je po snehu ani chýru ani slychu ako sa hovorí a myslím, že tu bolo vždy snehu aj keď inde nebolo. Včera veru pršalo dosť. A to som počula najznámejšieho meteorologa slubovať, že sa v sobotu zobudíme do bieleho rána :))), ale dobre aj tak aspoň nie je
klzko.
ainy
@stefanm jasné :-) "kozmos" jak vyšitý s HB-čkom a "múriky" a "Mamila" alias Verona :-)) ja som Prešovčanka :-) a hrdá :-))
matata1
@stefanm aj u nás pršalo naposledy v auguste. Pamätám si to veľmi dobre, lebo som mala dovolenku. Hehe. Keď som nastúpila do práce, tak svietili pomaly tri slnká. A od vtedy nespadlo viac ako päť kvapiek.
nika60
Aj u nás prší už 2 dni,ale aj keď je škaredo máme nádej ,že Vianoce budú biele ,aspoň dúfam
kuchticka
U nas ako na jar slniecko, vetrik, takze som vonku ususila velky kos pradla - u nas to nikto nerobi iba ja a mame to "schovane" za domom, kam z ulice nikto nevidi a okolo mame vysoky zeleny plot s krovia. Pradlo pekne vonia lesom a usetrim vella el. prudu, lebo susicka ma velku spotrebu kym tu vodu s pradla vysusi. Nam slubuju , ze prave 24. by malo napadnut trosicku snehu, iba na ozdobu. Sneh sme uz mali dvakrat v novembri a teraz je pekne.
marcy
umyté okná mám oplieskané po piatkovo-sobtňajšom hustom daždi,do toho vietor :(( máme plechovú strechu....dnes je pocukrované,slniečko svieti...akoby ma niekto svätenou vodou pokropil :)))