O Varecha.sk

Zase REKLAMA !

janko38 - fotkajanko38, 3. apríla 2013

Môže mi niekto vysvetliť prečo mi na tortu ktorú som chcel poslať známemu ako obrázok vyskočil nejaký sprosty krájač na zeleninu? Ten nemá s tortou nič spločné. Skúšal som viaceré recepty a vždy mi namiesto konkrétneho obrázku k jedlu hodí nejakú reklamu z Varechy.
Ja mám záujem o recept z obrázkom toho konkrétneho jedla a nie o úplne nepochopiteľnú reklamu.
Dá sa s tým vôbec niečo robiť alebo Varecha už naozaj prestala slúžiť ľudom ktorý ju tvoria?
A to nepíšem o úpadku spracovania receptov v poslednom čase.
Skopírované a s cudzími kradnutými fotkami.
Bez vašich úžasných receptov /prispievateli/ a bez nás čo sem chodíme pre inšpiráciu by Varecha nebola ničím.
To naozaj nemôžem preposlať recept s originálnym obrázkom?
Ďakujem za odpoved.

@zareaguj


Diskusia k téme

lusinkab
:-) skus skopirovat bud len cely link hore v liste a takto preposlat znamemu alebo oznac cely recept aj s obrazkom pomocou mysky z dola na hor stac ctrv C ..... otvor si Word klinkni na a stac ctrl V ... uloz a preposli znamemu ako word document.
9153_1557420417 - profilový obrázok
pn
pn
aj mne sa to stalo,chcela som poslat jeden recept a na miesto obrazku bol neaky hotel :) sranda!!!
jerica
nuž , mne to nepríde ako sranda,sranda býva v inej podobe,(viď @arasidka zážitky) vôbec sa mi to nepáči,nekorešponduje to s receptom, reklama cez recept ktorý som ja spracovala a ponúkla, je vlastne zneužitý na reklamu, aj ked je možná voľba výberu v troch ponukách, ked nemám pravdu,tak sa ospravedlňujem.
viceroy
Je to znehodnocovanie vašich receptov, ktoré sem dávate. Varecha je prereklamovaná už aj tak. Z toľkých reklám by mohla uživiť aspoň desať kvalitných adminov, alebo platiť percentá z podielu prispievateľom.
tomas
@janko38 a akým spôsobom vlastne posielate ten recept?

Lebo ak pošlete linku cez email, tak je v emaily presne to, čo do neho dáte, ak pošlete skrátený link cez telefón (tak tam žiaden obrázok ani nie je), aby sa to zmestilo do smsky.
tomas
@janko8 asi ste mysleli facebook (lebo tam to robí).

Takže:

1. Facebook má svoj vlastný manuál/návod (volá sa to Open Graph), že aké značky majú mať iné weby (napríklad Varecha) vo svojich kódoch, aby fungovalo sharovanie na facebooku.

2. Programátor Varechy si preštudoval manuál od Facebooku a presne ho zapracoval. Varecha má v kóde presne zadefinované, ktorý obrázok je určený pre Facebook.

3. Varecha posiela dáta/údaje presne v takom formáte, aký je Facebookom požadovaný.

4. To, že to občas nefunguje, žiaľ nie je našou chybou. My posielame dáta/údaje presne podľa špecifikácie, ktorú si určil sám Facebook. To, že Facebook, svoje vlastné pravidlá, ktoré si sám určil občas ignoruje a vyberie si náhodne iný obrázok NIE JE CHYBOU VARECHY.

Ešte by som sa opýtal jednu vec.
- Keď si otvoríte Varechu, nájdete recept, všetko funguje ako má!
- Keď si tento link skopírujete a dáte do Facebooku, tak ZRAZU to nefunguje (na Facebooku, ale na Vareche to všetko fungovalo ako malo)
- Prečo sa potom sťažujete na Vareche (kde všetko fungovalo) a nepíšete sťažnosť do Facebooku?
jerica
Tomas , neverím , že to čo píšete vedia čitatelia,užívatelia varechy,že sa majú sťažovať na Facebooc.
Ja nie som na Fb-oku , som na portál varecha.sk, tam som prispievateľ receptov , nie na FB .To ako keby som si kúpila mäso u mäsiara v Trnave , a reklamovala ho v Honolulu,jednoducho nerozumiem,alebo som ......mimo
A s tým klikaním v súťaži je to tiež nedomyslené,to ako,že by som nič iné nerobila a rozposielala recepty a prosila, aby klikali na recept ktorý sa mi páči,aby som nahnala receptu čísla ako na rulete.!?Pritom viem , že nie každý je ochotný a chce byť registrovaný na Facebook.
9153_1557420417 - profilový obrázok
pn
pn
ako pise @tomas , ja som posielala na facebook priamo z receptu.....tak potom vzdy rucne napisem cely link a vtedy je to v poriadku!!!!!
takze je na vine facebook a nie varecha
stacy77777
@jerica - hovoríš mi z duše!!!! Prečo by sme mali vypisovať sťažnosti na fcb? Ak Varecha ponúka na svojom portáli možnosť odoslať recept, ktorý sa mi páči , na fcb, potom by mala aj ona riešiť prípadné nedostatky s prenosom... Zasa je odpoveď iba v rovine, ja nič, ja muzikant...Tuším, že už nie len niektorí varechári, ale aj admini sú hákliví na trocha kritiky,však Tomáš? Ja som tiež chcela pridať na fcb recept, klikla som ako inakedy v pravom hornom rohu,modrá kolonka "fejsbuk", na fcb sa mi objavil recept tiež s dajakým hradom,či hotelom,či čo to bolo, od zlosti som to rovno zmazala. Určite by bola iná komunikácia medzi VARECHA- FACEBOOK a nie jednotlivci. Ak je pravda, čo hovoríte Tomáš, potom fcb škodí aj Vareche ako takej...A môžete sa kľudne do mňa pustiť, kto chcete............
daniella9
no ja som na Tomášovej strane:-) Ked som ešte bola na fb, tiež sa mi toto stávalo, že som chcela dať niečo na fb, nejaký zaujímavý článok z nejakej stránky a proste na nástenke, či čo to tam je, sa mi namiesto článku objavil tiež nejaký nezmysel...ja by som nevinila systém varechy, ale skôr by somsa pozrela na fb, pretože ako už Tomáš napísal, fb je známy tým, že svoje pravidlá často mení.
Takže myslím, že sťažnosti voči Tomášovi, adminom a neviem komu ešte, sú neopodstatnené.
A ničiť si nervy kvôli nejakému facebooku..ako ľudia, stojí vám to vážne za to?:-)
stacy77777
@Daniellka - mala som skôr na mysli,že by snáď bola účinnejšia komunikácia medzi Varechou a Facebookom, veď tým,že použijú aký chcú obrázok na rcp s ich portálu, znehodnocujú vlastne aj prácu Varechy ako takej, nehovoriac o nespokojných ľuďoch.... a nepáčila sa mi trocha drsná odpoveď Tomáša, prečo sa nesťažujeme tam... skôr by som prijala vľúdnejšie vysvetlenie, alebo aspoň náznak, či v tom Varecha niečo podnikla.... to je všetko
stacy77777
nie som až tak jednoznačne presvedčená o jednostrannej chybe - viedla sa debata o mladom dievčati Basika a jej čučoriedkovej roláde, tak som si zadala do vyhľadávača spomínanú roládu, ale pri nej je foto, ktoré patrí prispievateľovi @viceroy , prečo tam nie je foto Basiky?
marianna76
Ja keď posielam z varechy na fejsbuk... a dám zdielanie, dolu vľavo pri obrázku mi dá malé šipky a obrázok si môžem vybrať sama... a je tam i obrázok receptu...síce aj 9 je iných, ale môžem si vybrať
tomas
Prepáčte, ale to, že Facebook občas nefunguje ako má, nie je chyba Varechy.

Varecha nemá ako viac spolupracovať s Facebookom, Varecha má tie tlačítka nastavené presne podľa požiadaviek Facebooku. S tým viac nemáme čo spraviť.

Po kliknutí na tlačítko na Vareche vám otvorí rovno Facebook (všetko čo sa deje potom zabezpečuje Facebook). My nemáme možnosť ovplyvniť funkčnosť Facebooku.

Pokiaľ máte pocit, že je chybou Varechy, že je tu tlačítko, ktoré síce pošle správne údaje do Facebooku, ale tam u nich sa to pokazí. Tak ak máme pocit, že je to naša chyba, žiaľ jedinú možnosť, ktorú máme je zmazať to tlačítko z Varechy, lebo my naozaj nemáme šancu opraviť to, čo je chyba mimo nás.
elisticka
Marianka tak to je super co pises len na to prist :-)) hmmm ako na to...