Rôzne

Vysvetlenie vysvetlenia.

stefanm - fotkastefanm, 23. januára 2012

V príspevku „Vysvetlenie“ z 09.01.2012 rozvádzam postup ako som sa dopátral k fotografii ktorú som zakomponoval do mojej novoročnej fotomontáže a vyzval som vás aby ste hľadali zvláštnosť na nej.
Teraz som sa rozhodol,že to ukončím a všetko upresním.
Podľa výsledkov môjho „pátrania“ by to mala byť naša“ zahraničná dopisovateľka“ z USA z mesta Issaquah v štáte Washington,ktorá tu vystupuje pod nickom ... @kuchticka ... Ak som sa pomýlil,nech mi to prepáči,ak som sa nepomýlil tak tiež!Vybral som si ju do tejto fotomontáže preto lebo býva tak ďaleko a ak sa na mňa nahnevá tak ma určite nepríde zbiť . Uvažoval som aj nad tým,že tam zakomponujem aj "dopisovateľku" z opačného konca sveta , @palokuchki z mesta Tumbarumba v Austrálií , ale vzhľadom na klimatické podmienky,ktoré tam momentálne sú (až 40st.C v tieni-ak tam nejaký nájdu!) mi viac vyhovoval , na Novoročný pozdrav , severoamerický štát.Týmto vysvetlením celú „kauzu“ ukončujem.
Idem sa venovať afére ktorá bude mať jednoduchšie riešenie pretože ju nikto nikdy neobjasní.Je to taká drobnosť na Slovensku.Neviem prečo jej všetci hovoria tak honosne.„Gorila“ !!!
S pozdravom ... @stefanm - Prešov

@zareaguj


Diskusia k téme

jozefj
O čom tu vlastne píšete??? Politiku tu nemiešajte...
evusik
tak sme sa dočkali vysvetlenia aj s vysvetlením.... len @jozefj nechápe, u nás sa hovorí: "Keď nejde o život ide o ho...." sorry @jozefj ale trochu humoru nikoho nezabije :-) a naši politici si už nič iné ani nezaslúžia...
babav
@klotilda ,v diskusiach moze byt debata o vareni,rodine,zdravi....
alebo rozne ine zaujimave ...@stefanm ma jedinecne zabavne diskusie a fotomontaze...nazri do jeho profilu ...uvidis o co sa
jedna;-)
babidka
no konecne som sa dockala! ani som pre toto nemohla spat :-) skoda , ze si tam nedal niekoho zblizka...napriklad nejaku Presovcanku :-) Aspon by si sa dostal "do reci".....:-))))))
evanaaa
Veru, zábava, my "stálice", čo sa tu dlhšie poznáme, nepotrebujeme vysvetlenia, vieme, kto je čo, že náš @stefanm je humorista a zabávač na Vareche, pretože aj humor patrí k životu ako soľ do jedla, takže sme predsa bližšie k vareniu. A politika, tá to ešte okorení, to pre @klotilda.
kuchticka
Vysvetlenie vysvetlenia a dovysvetlenie.
V tejto zaujimavej rebusovej otazke sa @stefanm vela nepomylil. V tej TV je slavna tv osoba, moja dcera Lenka. Ja som stale hladala podoby tej osoby, co ju tam @stefanm drzi nad sebou a preto som sa pytala ci ju trenuje do kozmu.
@kotilda - predstav si, ze ja varim, moja dcera tiez vari a preto takato tema moze byt tiez na Vareche. Ved sa mozeme obcas i zabavat okrem miesana v kuchini vareskou.
babinka
tak to som sa nasmiala @kuchticka - teba by som netipovala, kedze neviem, ako vyzeras, ale sa mi pacilo, co si napisala pre @klotildu a ako si domotala jej nick :)), tak som sa zasmiala, az mi chips zabehol :)). Prepac @klotilda , nemyslim to urazlivo, ani nic proti tebe nemam , len to bolo take spestrenie.
stefanm



foto (č.1) - z oslavy Silvester 2011 ,.Vľavo moja švagrinka , v pravo švagor , dole ja !!!
foro (č.2) - to som robil "fotomontáž" pre rodinu !!!
foto (č.3) - tam som vymenil speváčku za (podľa mňa) @kuchti čku , a nakoniec to bola jej dcéra ... kto to mohol tušiť!?!?
... čo sa týka politikárčenia v mojom príspevku , tak len toľko : ...kto nepozná výraz "satira" nech sa s tým vysporiada sám ...