Rôzne

Vyprážaný puding

bibia1 - fotkabibia1, 26. januára 2012

Ahojte,
viete mi prosím niekto poradiť, alebo odporučiť, kde by som našla ako sa pripravuje vyprážaný puding. Prvýkrát som ho jedla v Taliansku na dovolenke a neviem sa k nemu dopátrať.
Mal by sa pripravovať z vajíčok, vyliať na plech, nechať ztuhnúť a potom krájať na kosoštvorčeky a tie vyprážať v trojobale.
Ďakujem za všetky postrehy, podnety, nápady - Zdenka

@zareaguj


Diskusia k téme

afataga
tie preklady z googla nemaju chybu :-))) ale da sa tomu rozumiet
evanaaa
@bibia1 , nedávno sem dala podobný recept tuším @zuzliak , skús pohľadať, pečie sa v rúre a je to čokoládový puding. Možno to bude to, čo hľadáš.
bibia1
ďakujem za link, skúsim sa tým prelúskať :)
@evanaaa - recept som videla, ale to nie je ono, tento by sa mal vyliať na plech, nechať riadne stuhnúť a potom krájať na malé kúsočky a tie obliať v trojobale a potom ešte vypražiť a pocukrovať, ale vďaka
bibia1
@ailuj82 toto je ono, výborne, veľmi pekne ďakujem - keď sa do toho pustím, nezabudnem sa pochváliť
ešte raz vďaka
9153_1557420417 - profilový obrázok
pn
pn
@bibia1 ,ja mam recept od jednej kamaratky,ale ten recept sa vola vyprazane mlieko,tiez sa uvari,vyleje na plech a v trojobale sa vysmaza.teraz som v robote ak nieje neskoro tak by som ti ho napisala az vecer ked pridem domov
9153_1557420417 - profilový obrázok
pn
pn
@bibia1 ,takže tu je oje vysmažane mlieko:
2L mlieka,15dkg hl.muky+15dkg maizeny,30dkg cukru=to spolu vymiešame a varime.ked je uvarene dame do formy,ktora je ponorena v studenej vode,ked je to vychladnute nakrajame na kocky a davame do muky a vajička a davame do oleja smažit,ked je to hotove obalujeme v cukru vymiešanym so škoricou.
bibia1
ďakujem ti, strúhanku už nepoužívaš?
Vieš mi prosím ťa, povedať, koľko je toho asi kúskov?
vďaka
9153_1557420417 - profilový obrázok
pn
pn
@bibia1 ,struhanka do toho neide ale ja si myslim,že by sa to mohlo aj s nou robit,a kolko kuskov naozaj si nemozem spomenut,to sme robili u kamaratky dost davno.je mi luto.vyliali sme to do hlbšej obdlžnikovej misky a boli trošku kusky vyššie.
bibia1
@pn ďakujem, si zlatá, skúsim spraviť najskôr z polovičnej dávky