Rôzne

Všetkým nám Evkám

evkalibka - bez fotkyevkalibka, 24. decembra 2011

Blahoželám Vám v deň menín mojim skromným pozdravením, veľa šťastia v ďalšom žití, bez búrok a krupobití. Všetko najlepšie. Zároveň prajem všetkým varecháčkam pokojné vianočné sviatky, šťastný nový rok, aby bol úspešný Váš ďalší krok.

@zareaguj


Diskusia k téme

3sandra3
tiež sa pripájam a prajem Evkám a aj Adamom všetko naj... k meninám
dorisa
Aj ja Vám ,milé Evky, blahoželám a aj Adamom,ak je tu nejaký.
aroooo
K blahoželaniu meninovým oslávencom sa pripájam aj ja
bejgi
Už je k sviatku Tvojho mena vinšovačka pripravená.Krásne slová, krásne dary, nech sa Ti vždy dobre darí. V láske, štastí život uži, zdravie stále nech Ti slúži. Všetko naj Evičky Adamovia :)
eva53
ďakujem za všetky Evky a Adamov,často sa na nás práve kôli sviatkom zabúda,ale nám to vôbec nevadí,veď je ten najkrajší deň v roku.
babinka
Zvlast dakujem aj ja - veru, v detstve mi bolo luto, ze sa na mna casto pozabudalo, ale narodenie mojej dcery na stedry den - to bola neplanovana odovzdavka stafety. Takze este raz, vdaka za blahozelania.
tothka
Ďakujem za pekné blahoželania ku včerajším meninám, @babinka my sme boli na tom asi celkom rovnako ja som sa tiež často hnevala na to aké meno mi dali, pripadalo mi to akoby ma ukrátili o jeden sviatočný deň a moja dcera sa narodila 2 dni pred Vianocami, čo mi pripadá dodnes ako pekný vianočný darček, ktorý to všetko nahrádza. Pekný zvyšok Vianoc všetkým.
evanaaa
Aj ja ďakujem za všetky priania nám, Evám, a prajem, aby ste mali všetci krásne sviatky, na ktoré budete spomínať. Aj na moje meno mnohí zabúdajú, ale - aj ja. V zhone a očakávaní si ani neuvedomím tú maličkosť, že mám meniny, kým mi nepríde od niekoho pozdrav. Takže pekne v kľude dosviatkujte a čakajte na Nový rok 2012.
sovka62
@evkalibka , asi si si všimla, že na Vareche sa zvykne vinšovať k meninám, ale na nás, Evy, si nikto v predvianočnom zhone nespomenie. Tak si to správne vybavila sama.
Ja som zvyknutá, že sa na moje meniny zabudne, chápem to a neurážam sa. Len som veľmi protestovala, keď vnučke chceli dať rovnaké meno. Nepomohlo, máme Evičku.
Ďakujem za želania a prajem veľa zdravia a šťastia v Novom roku.
hubata
A čo mám povedať ja?
Na mňa si už vôbec nikto nespomenie: narodila som sa 31.12. a to už všetci budete vyzerať ako na MDŽ, rok už vôbec nespomeniem lebo si poviete pche! ........ predkremačné obdobie, aj tak má tá Hubatá už sklerózu.
A navyše tesne pred Vianocami som stratila vlastnou vinou aj svoj krásny avatar s vyplazeným jazykom a ofačovaným prstom: ako prvá som totiž na vareche oznamovala úmrtie V. Havla a keď som sa pozrela na svoj avatar a vážnosť chvíle, tak som spanikárila, vypisovala e-maily redakcii aby mi ten dehonestujúci avatar zmazali, mohol by si to niekto vyložiť ako výsmech politikovi. Nakoniec som si ho vymazala ja a tak kvalitne, že som ho ako tú dievčenskú poctivosť stratila - navždy.
hubata
áááá ...... už je tu môj avatar, asi to chvíľu trvá kým z hlbín varechy sa tu zjavím.
evkalibka
ďakujem, tak ma trošku hreje pri srdiečku že nie som sama na koho zabúdajú, ale tento rok som to oslávila dopredu, 17. som mala okrúhle narodeniny, tak mi rodina vinšovala aj k meninám, ale nepoučila som sa keďže staršia dcéra sa narodila 6.12. a volá sa Lucia a druhá má meniny 28.12. - Ivana