Rôzne

Všetko sa raz skonči .

stefanm - fotkastefanm, 9. januára 2013

... tak som včera zložil stromček . vianoce 2012 sa u nás skončili . darčeky sú už vymenené za rôzne iné zľavy , koláčiky prešli mojím tráviacim traktom , po kapustnici sa mi už ani neodgrcne ! ... tešíme sa na veľkú noc !!! (možno bude zase aj sex !!)




@zareaguj


Diskusia k téme

evusik
je zvláštne, že najskôr sa tešíme, potom si užívame, potom sa nevieme dočkať konca a nakoniec rýchlo zabudneme.... ale @stefanm spomienky nám zostanú (myslím na ten sex....)
egreska
ja som myslela, že Vianoce su u vás (starších ludí -pardon) častejšie :-)
jerica
@stefanm aká som vytešená , že ťa znovu vidím , a s tým , že vianoce bývajú častejšie ako radosti v posteli , je tiež na niečo dobré , tak ako píše @evusik pre pekné "retro" spomienky :-)
radost
@gordonko ...čo je to sex????
vidím to celkom živo:
zákusok orgazmus a k nemu veľké pivo!!!!
čo už..:-(((
ked takto sa pýta celkom fešný - mladý-muž...
radšej tuto-ako v =šanghaji=...bo tam ma tá diskusia nebaví..
:-))))))
dorisa
........zacalo sa to stromcekom,........ a skoncilo to zas tam, xixi... Štefan......ja som nemala ani darčeky......takže sa teším zas na ďaľšie Vianoce, mozno budu aj darčeky.
helca103
@dorisa sme na tom rovnako, aj moju adresu Ježiško zabudol, takže sa teším na tie budúce snáď si spomenie alebo napíšeme poštu Ježiškovi ? @stefanm ja sa na to chystám zajtra a potom ako píšeš, čakať na Veľkú noc ktorú ja osobne veru ,,nemusím" :-)
medulienka122
@helca103 , @dorisa , ani mi nevravte ... ja som dostala od manžela jedno zaschnuté /alebo vypísané?/ "večné" pero s nápisom: Montrúr a trhací notes s nápisom "Inžinierske stavby" -( existujú ešte vôbec?):-). P.s.to nie je reklama, to je smutná realita:-(
helca103
@medulienka122 tak pred Vianocami 2013 napíšeme spoločne a uvidíme čo sa bude diať.
Bola som v jednom supermerkete kde sa dve ženy v mojom veku rozprávali,že ani oni nič nedostali pod stromček. Kedže hovorili veľmi hlasno počulo to veľa ľudí. A jedna z nich povedal vetu ktorá ma aj nahnevala. Manžel jej vraj povedal, že ,,staré baby už darčeky nedostávajú majú byť radi,že ešte žijú" A ako povedala ona mu kúpila košeľu a sveter. Hold starý muž asi darčeky môže. ............. koniec rozhovoru som nepočula lebo si uvedomila že to hovorila veľmi nahlas a zahanbená šla aj kamarátkou preč.
trencanka
helca103 , to je velmi smutne. Moji byvali svokrovci, si tiez nic nedali, vraj naco. Nie je to o peniazoch, ze by nemali, ale o tom, ze si uz nevazia ani za mak toho druheho. Ved nemusia byt velke dary, staci malickost, ktora potesi pri srdci.
medulienka122
Veru tak, @ rulik , máš pravdu,@ helca - napíšeme - uvidíme...Môj "starý muž" dostal napriek tomu encyklopédiu "Históriu ľudstva" - čo dodať? Podľa neb. MUDr.Plzáka "hlúposť sa dedí po praslici...." Asi sme všetky ženy také - rovnaké:-))
evusik
nuž dievčence, chlapa si treba vychovať... mňa až nadvihuje keď sa mladá žena chváli, že manžel jej dal pod stromček peniaze nech si kúpi čo sama chce... taká dopadne presne tak, že neskôr jej nedá nič.... my si žiadne veľké dary nedávame, ale darček si dávame vždy, napr. ja dostávam pravidelne parfém, knihy... je mi jasné, že vyberá moja dcéra a muž to len zaplatí, ale to nie podstatné... hlavne, že sa stará, človeka to poteší.... a na knihy sa v našej rodine píše vianočný zoznam, každý si napíše názov knihy a my ostatní si z toho vyberieme a dohodneme čo kto kúpi... knihou sa nedá pokaziť vôbec nič :-)
sairaam
Tak ja som okrem iného dostala 9 kníh:-) Asi som bola dobrá:-)))
aroooo
ja som pre istotu stromček nezdobila, stačilo mi pár halúzok naaranžovaných s kvitnúcou "vianočnou hviezdou a druhá s hyacintom"
takže upratané bolo raz-dva. No otvorila som si pri tom Tvojom stromčeku aj vedľajšie videá a pozrela rozprávku Ako sa vianočka poistila proti spáleniu a mám rada rozprávky Pat a Mat a túto tu s odkvapom som ešte nevidela a stojí za to, až som sa pri pozeraní držala za hlavu, takže ďakujem za rozprávočky.
viera1
Žienky,neberte to tak tragicky...Muži sú iní,mne by stačilo,keby ten môj bol pri mne...
marianne
@helca103 nezufaj,ked sa sobaseny netrkne,pytaj! Ja uz popredu agitujem,ze by nebolo od veci,keby mi Jezisko doniesol pod stromcek...a donesie.:-) knihy,penazenka,sol do kupela....jednoduche veci.Niekedy staci naozaj malo.Ja som dcere urobila najvacsiu radost so sypanym cajom Macka Pusika,zabaleny pekne v plechovej krabicke.(21-rocne babe!!:-)) Stale ho vyvonieva.Z odstavovaca,knih a oblecenia.... bola rada,ale pri tom caji jej oci svietili ako 5 rocnej.My balime darceky kazdy zvlast,az je toho hromada,ale pritom su to uplne blbosticky,u nas ide o to rozbalovanie a prekvapenie a radost.Peniaze sa u nas tiez nedavaju,ze kup si co potrebujes...mozno este na narodeniny,ale to radsej opytam a kupim, co by sa dotycnemu hodilo,ale nikdy nie na Vianoce.
babidka
My sme uz tiez "dovianocovali" ako vraveli nase dcery ked boli male :-) Byvam v kraji kde sa slavia vsetky sviatky 2x ...raz podla kalendara "noveho" a potom podla "stareho"-t.j.julianskeho ktory je posunuty o 13 dni . Nuz niekto slavi niekto nie - ale my "pre istotu" slavime vzdy :-) Takze nas sice este caka rusinsky Silvester aj rusinski Traja krali - ale stromcek sme uz odzdobili . A uz sa tesime na Vianoce dalsie :-)
zdezda
:-) a ja som dostala zážitkový darček, Silvester v Trenčianskych kúpeľoch, ešte teraz ma bolí chrbát z masáže :-)))
margaretka28
@marianne , presne aj u nás to tak je, kopa drobností a každá pekne zabalená, potom sa vytešujem, ked vidím ako to rozbaľujú a tešia sa. žiadne drahé dary si nedávame, ale o to viac sa tešíme. Ja budem mať vo februari narodky, tak už som môjmu načrtla, že čo asi a viem, že to dostanem.A ked si nevie rady, zoberie dcéry a tie mu poradia a som vždy spokojná a aj všetci ostatní.:-)
dorisa
@ helca103...a ja si sama kupujem darčeky, lebo čakať a byť sklamaná..tak,radšej sa odmenim. Ešte, že aj tie depky bývavajú....to je zas dovod na darček..takže mám darčekov habadej:) a tento rok na podiv boli aj narodeniny.... co uz nebolo par rokov. A aby tato debata bola aj o varení a pečení, tak včera som piekla uzasný koláčik podla varechy dnes máme sladky deň.
irenaw
tiež som toho názoru, že "peniaze=nestojíš mi za trochu času"... tí ľudia sa vôbec nerozprávajú, netušia, čo sa druhému páči, nezaujíma ich to? vždy keď niečo vidím, čo ma zaujme, tak to poviem. a tiež dávam pozor, čo sa im páči. niečo si zapamätajú, muž menej, ale dcéra to istí. a potom ísť a pohľadať, kúpiť, objednať, zabaliť, myslieť pritom na obdarovaného, nie strčiť 24.12. do obálky peniaze.
stefanm
...ja som sa toho roku chcel "omladiť" a objednal som darček cez internet . samozrejme prišiel až po vianociach ale s prekvapením , citujem : ... "a za oneskorené dodanie z dôvodu vianočnej pracovnej vyťaženosti vám učtujeme o 5% nižšiu cenu . za porozumenie ďakujeme ! " ... takže som asi aj zarobil paru eura !!! :)
irenaw
neviem, či je to všade, ale pre budúcnosť je dobré pozrieť obchodné podmienky, ja som tovar neprevzala, lebo mi pri objednávke potvrdili, že budem mať darček do narodenín doma a napriek včasnej objednávke aj platbe neprišiel. akceptovali to.
hannah22
aj 5 % poteší.... xixi, stromček ešte mám, čakám na nový rok a ruskú zimu .....aj tu v Prahe, po rusinsky... páči sa mi to dvoje slávenie.... :))
gubics
U nás sa na darčeky nikdy nezabúda.Hoci stále opakujem, že nič nepotrebujem,lebo to nemám kde dať aj tak darček dostanem. V lete mi na moju 70.ku poslala dcéra 70 krásnych ruží, do veľkého plastového vedra som ich musela dať, lebo do žiadnej vázy sa nezmestili.
evanaaa
My sme tiež mali len taký malý dekoračný stromček, má už asi 12 rokov, je pekne ozdobený aj so svetielkami a ešte som kúpila halúzky za 2 eur, ozdobila, tie ešte mám, musím och obrať. Ani ja som nič nedostala, len pár dní pred sviatkami som si kúpila vetrovku, muž si kúpil tiež, aj čierne "rifle", čapicu a ešte som mu ja pokúpila pár vecí, mne sa neráta, ak sa nedajú na Štedrý večer darčeky, ani tie dopredu kupované. Spočiatku mi kupoval kozmetiku, potom mi dával peniaze, aj to ku koncu menej a menej a teraz nič, presne ako hovorí @evusik. Asi mu to budem musieť nabudúce pripomenúť. Minulý rok mi povedal - kúp si čo chceš, potom ti dám peniaze. Tak som si radšej nekúpila nič.