Rôzne

Viete co sa robi v lese ked tam nie ste?

kecemis - fotkakecemis, 27. augusta 2013

Diskusia k téme

evusik
že aký škrabkací strom :-) medvede mali normálne škrabkacie orgie....
kuchticka
@kecemis , a to u as su I grizzlies? cudujem sa, ze sa nikto nevyskriabal nahoru, ved ti cierni medvedi splhaju snadno. Ale maju ti nocni navstevnici lesa dobru zabavu!!!
kecemis
@kuchticka veru mame a obcas zabludia aj do mesta. Grizzly ja vacsi ako cierny madved, ale cierny je zato viac nebezpecny.
radost
ktovie-prečo si práve ten strom vybrali-by ho hladkali-a seba škrabkali..??
veru-tajomné sú nočné hory chvíle...kukať z bezpečia bytu-je celkom milé...:-)
mariamka
gogomackovia :-D cislo hodne variete , super!, a s tou muzi!kou nema chybu! dik za sprijemnenie tohto uprsaneho dna @kecemis :)
kuchticka
@kcemis , ale ja som s ciernymi medvedmi kamarat. Stretla som ich niekolko a dost zbilzka sme pozerali jeden na druheho a vzdy sa uberal odomna prec. Viem, ze ked ma "mama" so sebou mladata, to bych ich radsej nechcela stretnut, vtedy su nebezpecni. Mam krasny zazitok, ktory bolo treba zachytit na kameru, nemala som so sebou.
kecemis
@kuchticka nie je to moja skusenost. Ja som mal moznost stretnut oboch medvedov niekoko krat. Naposledy niekedy v juny som stretol cierneho medveda, teda medvedicu, aj s mladym. Bola pokojna a tvarila sa ze ma nevidi. Ale vzdy mam trochu obavu a hlavne respect, ci je to cierny medved, alebo grizzly. Stale to je medved a nikdy nevies aku ma naladu.
hannah22
chudák stromček do pol boka odratý, alebo kultový strom medvedov... :))