poprosím o radu neviem prečo mám tvrdé domace rezance po uvarení -varím ich cca4.min. postup pri miesení a ingredenciách dodržím podľa receptu .ďakujem
@zareagujDiskusie
- Zuzanna17: Vianočné oblátky 6 najnovší komentár 11. októbra 2024
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, zavařujete? Október 2024 353 najnovší komentár dnes 17:57
- Katka4: Hľadám recept na dánsku tradične vianočnú pochúťku 3 najnovší komentár 2. októbra 2024
- Daniela15: Marhuľový kompót 2 najnovší komentár 20. septembra 2024
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, zavařujete? September 2024 378 najnovší komentár 1. októbra 2024
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, zavařujete? Október 2024 353 najnovší komentár dnes 17:57
- Slnecnica1: Suché oči 16 najnovší komentár 21. októbra 2024
- Dm: Parná rúra 6 najnovší komentár 16. októbra 2024
- Zuzanna17: Vianočné oblátky 6 najnovší komentár 11. októbra 2024
- Lenulina: Vybavuji si kuchyň - mixér Vitamix A3500 13 najnovší komentár 8. októbra 2024
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, zavařujete? Október 2024 162 najnovší komentár dnes 17:57
Zážitky
- Kitchenguru: Stravovanie pre ženy 0 zatiaľ bez komentárov
- Movino: Jesenné snúbenie jedla s vínom priamo vo vinárstve 0 zatiaľ bez komentárov
- Kitchenguru: Čo si zabaliť na túru 0 zatiaľ bez komentárov
- Sonulienka: Čo je s @Haji? 4 najnovší komentár 10. októbra 2024
- Janger: Sledovať líšku v nore... 243 najnovší komentár 22. mája 2024
- Bylinka: Skúste a presvedčte sa . II.časť 36 najnovší komentár 2. decembra 2023
Najklikanejšie
recepty, videá a články
- Ako rýchlo nakrájať kapustu na jemnučko? Skúste to s týmto VIDEO
- Priveľa námrazy v mrazničke? Pomôžte si od nej týmto malým trikom VIDEO
- Zemiaková roláda s kyslou kapustou a so slaninkou VIDEO
- Kulajda VIDEO
- Falošná držková z hlivy, polievka pre všetkých, ktorí sa hovädzím držkám vyhýbajú VIDEO
- Zapekané rezne so šampiňónmi a s cibuľou VIDEO
- Banánový chlebík s brusnicami a bielou čokoládou VIDEO
- Drahá surovina: 12 zákuskov bez masla. Do týchto krémov ho nepotrebujete ani gram
- Navarte si rýchlo: 11x nenáročná teplá večera. Do polhodinky už môžete jesť!
- Chutne a sezónne: Čo navariť z hlávkovej kapusty? 11 jedál, ktoré by na vašom stole teraz nemali chýbať
- Pečie celé Slovensko: Rolády, slané tyčinky a 3D torty. Máme recepty, ktoré by v dnešnej epizóde cukrárskej šou určite obstáli
- Pečené aj nepečené: 9 fajnových dezertov z čerstvých aj zaváraných sliviek
- Vyhrajte ten súboj: Ako zbaviť sklenené poháre etikiet raz a navždy
- Sladká vynaliezavosť: Pečené a predsa bez rúry. 5 receptov na koláče z panvice
či píšeš o rezancoch usušených do zásoby..??
bo každé majú iný čas varenia..
ja si hlavu nezaťažujem sledovaním času..varím dovtedy-kým nie som spokojná..
a ja som spokojná s rezancami tvrdšími..nechceme blato..
kedysi robili len z hrubej múky..
a
všetko chutilo všetkým..:-)
Nikdy som nesledovala čas varenia, či varím čerstvé, či sušené. Vždy vožím do vriacej polievky (viem, že niekto bude protestovať, že zavarená polievka nebude ideálne číra, to je pravda, ale na druhej strane rezance uvarené len v slanej vode nie sú také chutné) a nechám variť, kým nie skoro mäkké. Odstavím a po pár dôjdu, sú vždy akurát. Ak chceš, skús podľa mňa, nikdy som žiadny problém nemala.