Kuchyňa a vybavenie

Varenie v multifunkčných hrncoch

fretka4 - bez fotkyfretka4, 4. septembra 2020

Zeny, neustale mi ukazuje na nete reklamu na tie multifunkcne hrnce a uz som ju zazrela aj v telke a lezie mi to po rozume... ?ate ich doma niektora? Je to ozaj dobre, alebo su to len zase zbytocne vyhodene peniaze? Pripadne ake ste odskusali/videli a
ze su dobre alebo naopak? Juuj, hrozne som nerozhodna.

@zareaguj


Diskusia k téme

kvakac
@fretka4

Dobrý deň želám. Tieto hrnce sú ohromná vec. No musíš sa naučiť na ňom robiť . Ja osobne si to neviem vynachváliť. Pretože v jednom hrnci urobím komplet obed. Dokonca aj rizota. Keď je niekto dosť pracovne vyťažený je výborný pomocník. Nemusíš pri ňom stať, že ti vykypí, alebo prihorí. Tak isto polievky sú veľmi chutne, keď prepnem na pomalé varenie. Robí sam a ty sa môžeš venovať inej činností. Treba si pozrieť recepty, či ti to bude vyhovovať a podľa toho sa rozhodnúť. Ja osobné mám tu zopár receptov. No aj po dlhšej dobe objavujem stále čosi, čo môžem na ňom nove uvariť. Je to na tebe - ja ho odporúčam.
jozka2
Mam roky rozne velkosti.V najmensom robim ryzu v najvacsom holubky nestaram sa idem do obchodu a vsetko sa vari.Nemam spinavy sporak od paradaj.stavy a jedlo je vyborne uvarene.Je na tebe ako sa rozhodnes,najprv skus zajst k niekomu zo znamych kto s tym ma skusenosti.
1x kvakac