Rôzne

Varecháčky a varecháči

damisa - fotkadamisa, 5. januára 2012

Predsa kto nemá recepty a ani ich nepridal, tak nás predsa nemôže vytočiť, čo poviete?

@zareaguj


Diskusia k téme

irenaw
@damisa tak to chodí, najviac hovoria tí, čo nemajú čo povedať. nájdu sa všade, načo sa vytáčať :)
marianna76
veď ano, sme tu na to aby sme si pomohli....... a tí, čo chcú len provokovať, o takých nestojíme, je to ich názor, ale ja osobne také názory len prečítam a NIKDY ma nehnevajú.... nech si píšu, keď nevedia nám nič zaujímavé ponúknuť. My sa tu máme radi.... a pomáhame si aj mimo varechy. Mne to stačí a som veľmi rada.lebo sú tu fajn priateľky - Navyše, Nikdy nás tu nesklamú, vždy sa nájde dakto kto nám pomôže a neobmezujú nás tu len na varenie, môžme sa rozprávať o všetkom. Ďakujeme.
evanaaa
No, ani je nepridávam recepty, ale dobre sa tu cítim, sem- tam niečo prihodím, a hlavne, že sa vyžívam v receptoch vás ostatných, ktoré ich tak usilovne pre našu radosť pridávate, je nás tu pár takých ako ja, nie sme až tak aktívne, možno aj z určitých dôvodov, ale tiež nemám rada " vývrtky".
babinka
mala by som to asi pisat do inej diskusie (napr. Konecne spat), ale aj tu sa to hodi.. Dnes som zazila trosku smutku, sklamania, pocitu velkej krivdy a nevedela som to "rozchodit".. tak som sa ani neprihlasovala na stranku, ani na ine, pohrala som oblubene karty na pc, ale "nebavilo ma to", trapila som sa, lebo som vedela, ze nikomu nemozem povedat o svojich pocitoch, lebo by som pocula: a nehovorili sme ti, ze za dobre nic dobre necakaj? Chcela som to sama so sebou vyriesit a tak som anonymne otvorila nakoniec varechu a - pozerala diskusie... Ked som si precitala, ako sa @lucincek (dufam, ze sa nemylim v jej nicku) tesila, s radostou sa hlasila k svojej druhej - varechacskej rodine, zrazu mi bolo tak teplo kdesi vnutri, aj z tych povzbudivych slov, ktore sa jej dostalo, ze som zjemnela aj ja...a rozhodla som sa tu trosku takto prispiet a "vyzalovat", aby mi bolo lahsie - skutocne sa tu citim ako CLOVEK, nielen ako web stranka s receptami.... a za to treba podakovat vam, varechaci, lebo redakcia urobila svoje, ale dusu ste tejto stranke dali vy, vsetci. Som rada, ze aj ja sa k vam hlasim. Vsetko dobre prajem :)))
evusik
@babinka občas mávame všetci také nanič dni, keď sa nedarí, keď nám niekto ublíži... my ženy sme také, stočíme sa do klbôčka, zalezieme do kútika, uzavrieme v sebe bolesť a keď prebolí ideme ďalej. Aj mne sa už stalo, že ten imaginárny kútik kam som sa uchýlil bola Varecha :-) tu vždy prídem na iné myšlienky, občas sa zasmejem občas mi slza vypadne, ale čo je najdôležitejšie cítim sa tu ako doma.
Prajem ti aby bolesť a trápenie rýchlo pominuli a aby sa ti čo najrýchlejšie vrátila stratená rovnováha a úsmev na tvár :-)
alena45
@babinka , verím, že nový deň priniesol aj novú náladu.
Ale ak Ti niekedy znovu bude smutno, bude Ti chcieť bok vyvaliť, kľudne napíš na môj mail, alebo Skype, obyčajné vykecanie pomôže viac ako čokoľvek iné.
damisa
@alena45 píšeš mi od srdca presne tak isto som chcela napísať aj ja. @babinka hocikedy aj o polnoci sa mi môžeš ozvať ja bývam dlho hore počítač je stále zapnutý a sem tam pozriem čo je nového, prečítam nové recepty, diskusie, zážitky a hneď mi je veselšie, takže kľudne volaj- píš, poteší ma to.
sany11
ja som nepridala este ziadny recept,na varechu chodim lebo rada pozeram nove recepty od vas skusenejsich a je tu naozaj vééééla suprovych receptov nad ktorymi slintam.samozrejme aj skusam a som velmi spokojna ked sa mi to podari a aj chuti.paci sa mi ako si tu ludia navzajom radia a vymienaju skusenosti.
damisa
myslím si, že sme vďačné za každé slovo keď je mienené dobre, ja som si už veľa receptov uložila a skúšam nové veci a našla som tu veľa zaujimavých receptov, ktoré ma potešili. Takže ďakujem všetkým ,ktorí sa zaujímajú o to ako sa komu darí a vedia milým slovom potešiť a príjemný víkend
arasidka
A viete, prečo sem rada chodím? Lebo je tu zakódovaná slušnosť, žiadne urážanie toho druhého, a keď je tu aj nejaký nesúhlas s dákym príspevkom, pokladám ho za normálny prejav, veď aj v reálnom živote to tak je - samozrejme hovorím o tých, ktorí slušnou formou dokážu svoj nesúhlas prejaviť. A to je dôležité. Inak by to stratilo na svojom "šmrnce".
helca103
varecha je moja droga ktorú som si neodpustila ani cez sviatky.Vďaka vareche som spoznala kopu super varecháčov, vyskúšala veľa receptov a v mnohom sa aj poučila. Vždy sa tu nájde niekto čo ochotne poradí a pomôže, navyše na 99,9% je tu slušnosť a ochota pomôcť . Vrtáci s neprajníci sa nájdu všade.
Zlanárila som sem kopu priateľov aj rodiny a tiež sú spokojní a radi sa inšpirujú receptami.
Ja sa sem veľmi rada vraciam a som hrdá na to,že patrím do RODINY VARECHA.
remcula
Holky, já abych pravdu řekla, moc nevím, o co jde. Chtěla jsem jen napsat, že Varecha je krásný web, našla jsem tady super lidi a byla jsem velmi překvapená a stále jsem:-), kolik z vás si mne přidalo do přátel, kolik z vás se mnou komunikuje i na FB.:-) Mám vás moc ráda a musím, ikdyž nerada přiznat, že jsem zde našla lepší lidi, než jsem čekala. Jste mnohem srdečnější než Češi a věřte mi, že se mi to špatně píše.. Já jsem zde jen host a děkuji všem, že jste mne mezi sebe přijali. Je to pro mne velká čest.
@helca103 , buďte rádi, že těch "neprajníků" je aspoň zde na Vareše mnohem méně, než na jiných webech.
enge149
@babinka ,poprečítaní Tvojho profilu,to máš asi niekedy ťažké,tam ďaleko Slovenska,ale všetci máme aj pekné aj smutné dni,aj ja som taká nešťastná bola včera,mám mamu,ktorá mi pri jej zlej nálade hocikedy ráno ˇnadáva"povaha sa nezmení,ale vždy si to niekto musí odniesť aj neprávom,keď som na blízku iba ja"ale páči sa mi ako pekne píšu"varecháčky"aj @alena45 ,aj ja vždy keď sa dá aspoň večer idem na chvíľu na "varechu"čo nové..je to super a tak by sme sa mohli niekedy aj stretnúť naozaj,nie iba touto modernou technikou,..prajem všetkým pekné chvíľky a veľa radosti v živote aj pri našej"vareche"...
babinka
dakujem vam za povzbudive slova, i za moznost vyuzit "hot line", ale ako raz napisala jedna varechacka - ze ona napise diskusny prispevok, vyzaluje sa, uvolni sa...a zmaze ho namiesto pridania, aj tak to vraj pomaha :) a ja si radsej precitam vase odozvy, vase trapenia a ... zajtrajsi den uz bude lepsi .............DAKUJEM
zvoncek
Ja patrím k tým vareškárkam, ktoré tu hľadajú nielen recepty, ale aj to ľudské pohladenie, od ktorého som závislá. Som veľmi rada, že je tu veľmi veľa dobrých ľudí, ktorí bezištne si vzájomne pomáhajú nielen radami, ale aj láskavým slovom, či spoluúčasťou pri chorobe alebo odchode tých najbližších.
Pokladám sa za "varecháčku," aj keď som nikdy recept nepridala. Potešilo ma, keĎ niektoré z Vás sa inšpirovali mojimi radami z komentárov, tak ako som sa ja inšpirovala mnohými receptami, ktoré som si vždy nejako upravila na môj spôsob.
azucena
Aj ja patrím k tým Vareškárkam, ktoré netrpezlivo čakajú na zásielku v pošte. Keď som mimo webu a prídem domov, čaká ma veľká zásielka a neidem spať skôr, pokiaľ všetko neprečítam.Páči sa mi, ako si varechárska rodina vymieňa recepty,radí povzbudzuje.Pokračujte aj v novom roku, do ktorého Vám prajem najprv veľa zdravia a k tomu dobré nápady.
matata1
Ja som tiež len taký očumovač a komentátor, ale dúfam, že to nikomu nevadí. Cítim sa medzi vami ako v jednej úžasnej rodine. Sem tam sa aj tu nájde nejaký vrták, ale to nevadí, veď väčšina je sila. A väčšina tu znamená - úžasní ľudia. Aj v dňoch, keď neviem kde mi hlava stojí, snažím sa aspoň nakuknúť, čo je nového na Vareche. Ďakujem.
fialka49
Aj ja som už na Vareche zvislá, každý deň sem chodím načerpať novú silu, vždy niečo nové sa naučiť a na veselých, vtipných komentároch sa pobaviť a tak aspoň trochu zabudnúť na vlastné vrásky.
Milá remcula, prečo si myslíš, že si tu iba hosť? Ty si predsa riadna a plnohodnotná členka Varechy, tvoje recepty ťa pasujú byť tu, patríš sem a bez teba by to tu nebolo ono. Mrzelo by nás, keby si sa odmlčala.