Rôzne

Tatry krásné

mijaita - fotkamijaita, 16. novembra 2012

Pozná někdo, odkud je tohle foceno ?



@zareaguj


Diskusia k téme

tatranocka
Tipujem,že je to fotené z Magury (cesta č. 542) cestou na Spišskú Starú Ves a mali by to byť Belianské Tatry,v strede Ždiarska vidla.
milad
...je to možné, dokonca dosť pravdepodobné.
tatranocka
@mijaita podľa mňa si tam ,odkiaľ je to fotené,bola.Bola si v Červenom Kláštore ? Stačilo zastaviť cestou hore na Maguru a otočiť sa doľava.Malo by to byť odtiaľ vidieť.
mijaita
@tatranocka , videly jsme cestou zpet ledacos, ale tohle ne! Musim se podivat do mapy kudy jsme to jely nazpatek, ale vim, ze jsme se vracely jako na Vysne Ruzbachy a po par kilometrech jsme odbocily nekam. Zitra to s kamoskou proberem. Diky!
sovka62
Mhm, Tatry krásne, takto na obrázku zďaleka sa mi páčia, ale byť tam určite nemusím. Aj ten najlepší dojem mi vždy pokazili poskytovatelia služieb, reštauračných i ostatných. A to som tam nebola tri razy na dvojdňovom výlete, ako astmatici sme tam každý rok chodili na päť týždňov. Napr. zunované zo stravy v liečebni sme si zašli na bryndzové halušky. Reštaurácia prázdna, len dvaja mlaďasi cucali čaj. Keď sme oznámili svoje želanie odpoveď bola brilantná: to si myslíte, že kuchár sa bude rýpať s dvomi porciami halušiek!? Ďalej: prišli ma navštíviť vnučky, vtedy asi päťročné. Vzali sme ich na obed. Želali si jesť len hranolky: Odpoveď čašníka: hranolky len k mäsu. Naša žiadosť: Dajte nám k našim porciám mäsa dvojité hranolky, podelíme sa. Odpoveď: Nie! Aby sme neboli len pri jedle. cestovná kancelária na Štrbskom Plese. Chceli sme vedieť, aké výlety do okolia organizujú. Mali sme záujem o Levoču, Kežmarok, prípadne Strážky, Spišské mestá. Odpoveď: My predávame len zahraničné dovolenky. Dobre, chceme ísť na nákupy do Targu, to je zahraničie. Nie, my vám predáme Taliansko, Španielsko, Egypt a podobne. Nechce sa mi pokračovať, bolo by to na dlho, vysledok je ten, že keď počujem Tatry, vidím na červeno.
mijaita
@sovka62 tohle je priserne co pises , kdyz jsem projizdela, videla jsem tu hruzu hruz, byla tma, osvetlene vse jak v cirkuse, hotel na hotelu, presne jak pises, jsem si to uvnitr predstavovala :-( Strbske pleso me take dostalo. Na tom jezirecku 6 zelenych lodek, ktere vozi turisty po te louzicce!? Kolem nekolik hotelu gigantickych rozmeru, hnus ! Ale primo u plesa v hotelu to bylo prijemne, byli ochotnia vyborne halusky za 4€ me docela mile prikvapily vcetne mile obsluhy. Kolem dokola polomy. Bylo mi smutno. Snad kdyz se vyjde za ty hotely, se jeste nejake krasy najdou a pohledy na tatry z dalky jsou opravdu impozantni. Alespon neco !
slawi
Ja som zatial nemala taku negativnu skusenost ako sovka62. Milujem Tatry a naucila som ich milovat aj mojho muza (rakusan),ktory ma uz v Tatrach svoje oblubene trasy a musime ich absolvovat vzdy ked tam prideme.Dokonca som dostala minule vianoce od neho ako darcek lyzovacku v Tatrach :) .